Jump to content

Sarah Dumitrescu și-a anunțat revenirea în baschet: ”Am competiții”


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

sarah dumitrescu 8

 

Aceasta practică la rândul ei baschet, în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs, care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference. În ultima perioadă, Sarah Dumitrescu a fost ținută departe de terenul de baschet din cauza unei accidentări.

 

Sarah Dumitrescu, la echipa națională

 

Sportiva a trecut peste perioada dificilă și este gata să performeze în baschet în timpul ce urmează. Aceasta va lua parte în această lună la o acțiune a echipei naționale de baschet feminin a României, în timp ce campionatul de baschet din America se va relua abia în toamnă.

 

”Pe 20 mai, merg la lotul național care începe pregătirea la Izvorani. O să călătorim în fiecare week-end în altă țară pentru că am competiții. Campionatul în America începe în noiembrie”, a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit Click.

 

”Îmi place aici în vacanță (n.r. în România), pentru că sunt alături de prietenii mei, de familia mea. De fiecare dată când vin în București este ca o vacanță pentru mine, dar mai mult de o vacanță nu m-aș mai întoarce aici”, a mai precizat sportiva.

 

Sarah Dumitrescu, 21 de ani, a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

 

Sarah, îndrumată de Tiberiu Dumitrescu

 

Sarah spune că tatăl ei a ajutat-o foarte mult în cariera pe care încă și-o construiește în America

”Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea.

 

Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm”, a mai precizat Sarah, pentru sursa citată.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.