Jump to content

Sărbătoare la Ploiești după ce Petrolul a câștigat Liga a 2-a și a promovat. Imaginile bucuriei


Claude.
 Share

Recommended Posts

Petrolul Ploiești a câștigat ediția 2021-2022 a Ligii a 2-a, iar fanii formației au sărbătorit alături de jucători imediat după ultima etapă, de la Slobozia.

 

FOTBAL:UNIREA SLOBOZIA-PETROLUL PLOIESTI, PLAY-OFF PROMOVARE LIGA 2 CASA PARIURILOR (15.05.2022)

 

Fotbalitșii antrenați de Nae Constantin aveau deja promovarea asigurată după succesul de etapa trecută, 2-0, contra Concordiei Chiajna, însă nu aveau asigurată prima poziție, care în cele din urmă a fost adjudecată în urma punctului scos cu Unirea Slobozia.

 

Imediat după încheierea partidei de la Slobozia, petroliștii s-au întors la Ploiești, acolo unde a fost organizat un eveniment în care au sărbătorit alături de câteva mii de suporteri.

 

Au urmat un faliment și ani dificili, în care echipa a reînceput din Liga 4. Petrolul a promovat succesiv până în divizia secundă, unde a stat, însă, patru sezoane, până la finalul ediției curente de campionat.

 

Victoria din etapa a 9-a contra celor de la Chiajna a adus promvoarea Petrolului din punct de vedere matematic.  

 

Fanii, prezenți în număr mare pe stadion, peste 10.000, au intrat pe teren și au celebrat revenirea în Liga 1 împreună cu jucătorii și staff-ul.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.