Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

De ce au mers oltenii cu autocarul şi nu cu avionul la Cluj + Tertipurile lui Dan Petrescu la meciul care i-a adus titlul


Claude.
 Share

Recommended Posts

CFR Cluj a învins duminică seară pe Universitatea Craiova, scor 2-1, şi a câştigat al cincilea titlu la rând de campioană. Un meci cu tensiune foarte mare, în care au fost multe discuţii în jurul corectitudinii cu care îşi vor apăra şansele oaspeţii.

 

FOTBAL:CFR CLUJ-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (15.05.2022)

 

S-a speculat chiar că Mihai Rotaru, acţionarul oltenilor, i-a pedepsit pe jucători după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1, şi i-a trimis cu autocarul. Însă pare că lucrurile nu au stat aşa.

 

"Universitatea Craiova nu a găsit un charter disponbil" Jurnalistul Decebal Rădulescu a precizat la emisiunea Fotbal Club, înaintea meciului, că oltenii au încercat să închirieze un charter, însă nu ar fi găsit un avion disponibil.

 

 S-ar fi apelat şi la o variantă în Republica Moldova pentru închirierea unei aeronave, dar preţul cerut, 58.000 de euro, a fost considerat prea piperat.

 

 Întrebat înaintea jocului dacă este o pedeapsă a conducerii la adresa jucătorilor să se meargă cu autocarul, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a oferit un răspuns din care se poate înţelege orice: "Suntem jucători profesionişti şi dacă aşa s-a decis să mergem, aşa am mers. Nu e niciun fel de problemă".

 

Tertipurile folosite de Dan Petrescu pentru a dezavantaja Universitatea Craiova

Pentru a câştiga meciul, Dan Petrescu a avut în vedere amănunte la care nu toţi s-ar gândi.

 

 De exemplu, le-a cerut organizatorilor să nu ude terenul înaintea jocului, cum se face de obicei. Astfel, mingea nu a mai circulat rapid, situaţia care ar fi avantajat Craiova, care are mai mulţi jucători tehnici decât CFR-ul.

 

 În plus, iarba nu a fost tunsă ca de obicei, ci cu firul mai lung, lucru care, de asemenea, a încetinit viteza balonului.  CFR Cluj a câştigat cu 2-1 prin golurile marcate de Boateng (min. 2) şi Debeljuh (min. 56), respectiv Mateiu (min. 60).

 

 Ardelenii au obţinut al optulea titlu de campioni ai României, dintre care cinci la rând. De asemenea, clubul vişiniu a mai cucerit patru Cupe ale României şi patru Supercupe.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.