Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"Liga 1 e în era preistorică fără VAR". Cine este antrenorul care a răbufnit după ultimele greșeli de arbitraj


Claude.
 Share

Recommended Posts

CFR Cluj a devenit aseară pentru a cincea oară la rând campioana României, însă ardelenii sunt acuzați că au câștigat acest trofeu prin prisma greșelilor de arbitraj.

 

Sistem Var

 

Cristiano Bergodi a răbufnit: "Liga 1 e în era preistorică fără VAR" Antrenorul celor de la Sepsi a comentat pe seama desemnării noii campioane a României și crede că CFR Cluj merită pe deplin acest trofeu.

 

Cu toate acestea, Bergodi a spus că atât golul al doilea al celor de la Voluntari din meciul cu FCSB, cât și primul al ardelenilor contra Universității Craiova au fost marcate dintr-o poziție neregulamentară și nu înțelege cum Liga 1 nu a beneficiat până în acest moment de sistem VAR.  "CFR Cluj merită pe deplin acest titlu, a demonstrat-o și în partida cu Craiova, pentru care era greu să-și revină așa repede după două înfrângeri dureroase.

 

Clujul a avut un avans mare în campionat, diferență de șapte puncte față de FCSB la intrarea în play-out, dar a înregistrat fluctuații, care au reaprins neașteptat în final calculele pentru primul loc. Dacă FCSB nu se împiedica la Voluntari, am fi avut o ultimă etapă frumoasă. Dar clasamentul spune întotdeauna adevărul.  

 

Sigur, au fost două goluri neregulamentare, care n-ar trebui însă să pună la îndoială succesul lui CFR, o echipă mai solidă, mai constantă. Dar Liga 1 e în era preistorică fără VAR. Nu se mai poate juca fotbal fără utuilizarea acestui sistem”, a spus Bergodi, potrivit Playsport.

 

Primul meci din România care va avea sistem VAR Marius Avram a vorbit despre stadiul proiectului de implementare a arbitrajului video în România. Fostul central a declarat că Supercupa României va reprezenta primul eveniment cu sistem VAR, urmând ca din sezonul 2022/2023, toate echipele din Liga 1 să beneficieze de această tehnologie.

 

"Pot să spun că totul este pe parcursul normal, VAR-ul e ok. Toate obligațiile au fost respectate. S-a stabilit termen Supercupa României, acela o să fie primul meci la care o să avem VAR, iar din prima etapă a sezonului următor o să avem VAR la toate meciurile (n.r. din Liga 1).

 

 Este important că toată lumea va vedea ce se vede în cabina VAR, ce vede și arbitrul. Este clar că e un plus pentru orice campionat. Nu vor mai exista cele greșeli evidente, nu au cum să dispară total. Lucrurile peste care nu se mai poate trece nu vor mai exista”, a spus Marius Avram pentru ProSport.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.