Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FOBIA – Hotelul St. Dinfna se va înregistra pe Xbox, PlayStation și PC pe 28 iunie


 Share

Recommended Posts

FOBIA – St. Dinfna Hotel

 

Editorul Maxima Games a dat o dată de lansare pe 28 iunie viitorului survival horror FOBIA – Hotelul St. Dinfna. Știrea vine împreună cu un nou trailer în centrul atenției gameplay-ului pentru joc, prezentând unele dintre mecanismele sale. Veți explora misteriosul hotel în rolul jurnalistului de investigație Roberto Leite Lopes.

 

La îndemână, el va avea acces la o cameră mistică care poate vedea și în trecut, prezent și viitor. Va trebui să folosiți puterile unice ale camerei pentru a rezolva puzzle-uri în hotelul bântuit. Există o notă de intrări moderne Resident Evil în filmarea jocului, hotelul având propriul hol spațios, asemănător cu secția de poliție a lui Resi 2, complet cu mecanisme puzzle elaborate.

 

Desigur, nu ar fi un survival horror modern fără niște creaturi înfiorătoare, așa că vedem și luptă. Probabil că veți dori să evitați lupta în cea mai mare parte, iar vederea acestor lucruri cărnoase-păianjen ajută cu siguranță la încurajarea acestui lucru. Probabil că este bine să sări peste sfârșitul videoclipului dacă ești puțin arahnofob.

 

FOBIA – Hotelul St. Dinfna urmează să sosească pe Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC pe 28 iunie. Jocul a fost anunțat pentru prima dată în decembrie anul trecut.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.