Jump to content

GreedFall 2: The Dying World pe drum în 2024


 Share

Recommended Posts

GreedFall 2: The Dying World

 

GreedFall 2: The Dying World, continuarea acțiunii-R.P.G. GreedFall, va apărea în 2024, pe „console” încă nespecificate.

 

 

„Continuând formula câștigătoare din primul joc, GreedFall 2 este un RPG care se concentrează pe poveste și pe alegerea jucătorului, dar cu noi funcții de joc, inclusiv mai multă luptă tactică. „Dezrădăcinat din insula nașterii tale, găsește-ți libertatea explorând bătrânul continent și forjându-ți destinul prin alianțe, intrigi și lupte. Depinde de tine să pui capăt ambițiilor de cucerire ale unui om, care ar putea semna sfârșitul continentului și al insulei tale.”

 

GreedFall 2: The Dying World este „planificat pentru lansare doar în 2024”, așa că acest lucru s-ar putea schimba. Nici nu avem informații specifice despre consolele la care vine. Probabil va fi PlayStation 5 și PlayStation 4, Xbox Series X/S. Știm că vine pe PC.

 

Prima GreedFall s-a descurcat destul de bine. După lansare în 2019, a vândut un milion de copii până în august 2020. A ajuns pe Xbox Game Pass. A primit o extindere, precum și o lansare de nouă generație, pe PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Și a primit o Ediție Gold, pentru acele console, care includeau D.L.C. expansiune. Dar totuși, fanii sunt lacomi după mai mult!

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.