Jump to content

Simona Halep a spus, după mai bine de o lună, cum a ”contribuit” Serena Williams la alegerea lui Patrick Mouratoglou


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Serena Williams și Simona Halep / Foto: Profimedia

 

La mai bine de o lună de la startul relației profesionale, Simona Halep a explicat că a dorit să fie antrenată de Patrick Mouratoglou după ce a văzut modul în care francezul i-a influențat și schimbat în bine jocul Serenei Williams.

Simona Halep a prefațat Grand Slam-ul de la Paris

 

Simona Halep și aspectul care a făcut-o să vrea să colaboreze cu Patrick Mouratoglou

 

”Am observat lucruri specifice pe care Patrick le-a făcut cu Serena și care m-au impresionat. Să menții motivată o jucătoare care câștigase deja multe turnee de Grand Slam și care dorea să câștige și mai mult este un lucru extraordinar.

Așa că pentru asta l-am admirat întotdeauna, iar acum, cunoscându-l eu însămi, îmi pot imagina cum se purta cu o astfel de jucătoare și câtă motivație i-a adus pentru a o ajuta să ajungă la cel mai bun nivel”, a declarat Simona Halep, potrivit Eurosport.

 

Deși colaborarea este încă la început, Simona Halep a transmis că Patrick Mouratoglou a reușit deja să producă o mare schimbare în privința dorinței și a bucuriei de a juca tenis.

”Patrick mi-a adus multă motivație și m-a ajutat să îmi regăsesc dragostea pentru acest sport. Este o plăcere să mă întorc pe teren și să muncesc din greu.

 

Totul s-a schimbat și acum trebuie să mă adaptez, dar simt că m-am descurcat destul de bine până acum pe termen scurt. Aștept cu nerăbdare să dau tot ce am mai bun de fiecare dată când intru pe teren pentru a vedea cât de bună pot fi în continuare”, a transmis Simona Halep.

 

Simona Halep lucrează la agresivitatea din teren

 

Simona Halep a vorbit și despre aspectele la care lucrează alături de Patrick Mouratoglou, printre care și agresivitatea din joc.

”În ceea ce privește aspectele pe care ne concentrăm, credem că pot fi mai agresivă. El chiar crede că pot face asta și, încet-încet, încep să cred și eu asta. Lucrăm la acest aspect, dar lucrăm și la întregul meu joc, nu doar la un anumit lucru. Așa că totul ar trebui să se potrivească, iar eu încerc să urmez planul. Acum am o nouă echipă și mă antrenez cu Patrick în sudul Franței.

 

Este o schimbare uriașă pentru mine, deoarece nu mă mai antrenez acasă. Întotdeauna m-am antrenat acasă, în România, așa că acum nu mai sunt acolo pentru tenisul meu. Nu a fost ușor la început, dar acum este oarecum natural și mă simt foarte bine. Toată lumea a fost foarte drăguță cu mine, așa că mă simt ca acasă la academie”, a spus Simona Halep.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.