Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HONOR X8 a fost lansat în România: telefon midrange cu ecran cu muchii înguste, cameră quad


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>HONOR X8 a fost lansat în România: telefon midrange cu ecran cu muchii înguste, cameră quad</b>Săptămâna începe cu brandul HONOR lansând în România telefonul HONOR X8, un terminal midrange cu corp subţire de doar 7.45 mm şi cameră quad cu senzor principal de 64 MP. Are şi un procesor Snapdragon 680 pe care l-am văzut deja

 

Săptămâna începe cu brandul HONOR lansând în România telefonul HONOR X8, un terminal midrange cu corp subţire de doar 7.45 mm şi cameră quad cu senzor principal de 64 MP. Are şi un procesor Snapdragon 680 pe care l-am văzut deja la treabă în câteva rânduri.

 

Totuşi, punctul prin care produsul iese în evidență este acel ecran cu muchii foarte înguste. Terminalul are margini plate şi colţuri rotunjite, cântăreşte doar 177 de grame şi vine cu un raport ecran-corp de peste 90%.

 

Este disponibil pe albastru (Ocean Blue), negru (Midnight Black) sau argintiu (Titanium Silver), iar corpul său este fabricat din policarbonat. Dispune de o baterie de 4000 mAh, care se încarcă la 22.5W şi cu o încărcare de 10 minute oferă 3 ore de redare video. 

 

Honor X8

 

Cei 6 GB RAM de la bord pot fi extinşi cu 2 GB prin tehnologia de extindere cu RAM virtual, preluat din memoria internă. Are ecran IPS LCD de 6.7 inch cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 90 Hz. Oferă o cameră quad, cu senzor principal de 64 MP, camera de 5 MP ultrawide, camera Macro de 2 MP şi Bokeh de 2 MP. Pentru securitate avem un cititor de amprente lateral. 

 

 

Noi am realizat deja un hands-on cu produsul, care va sosi la review în curând. Rulează Android 11 cu Magic UI şi dispune de serviciile Google Mobile Services, dar şi de Play Store. Costă 1299 lei sau chiar mai puţin.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.