Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Doogee S98 Pro primește o dată de lansare comercială; Aflăm și cât costă telefonul robust echipat cu o cameră "alien"


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Doogee S98 Pro primește o dată de lansare comercială; Aflăm și cât costă telefonul robust echipat cu o cameră "alien"</b>Luna trecută cei de la Doogee au anunțat lansarea telefonului robust numit Doogee S98 Pro, un smartphone cu inspirație de la extrateștrii, asta prin prisma camerei Night Vision și a modulului foto adoptat. Astăzi avem în sfârșit detalii despre

 

Luna trecută cei de la Doogee au anunțat lansarea telefonului robust numit Doogee S98 Pro, un smartphone cu inspirație de la extrateștrii, asta prin prisma camerei Night Vision și a modulului foto adoptat. Astăzi avem în sfârșit detalii despre data lansării comerciale, iar ca bonus compania dezvăluie și prețul.

 

Înainte însă, e nevoie de o recapitulare și aflăm că acest telefon sau mai bine zis design-ul său "alien" a câștigat premiul European Good Design Award. Avem se pare parte de cel mai bun sistem de camere de pe un telefon robust, setup ce include o cameră wide Sony IMX582 de 48 mpx, o cameră Night Vision Sony IMX350 de 20 mpx și o cameră cu termoviziune.

 

DOOGEE S98 PRO

 

S-a folosit aici un senzor InfiRay grație rezoluției termice de 2x ori mai mare decât orice alt senzor cu termoviziune de pe piață. Avem un frame rate mare de 25Hz care asigură imagini detaliate astfel încât să poată fi detectate corespunzător temperaturile ridicate, umiditatea sau blocajele de pe țevi de exemplu. Mai oferă și algoritmul Dual Spectrum Fusion care face posibilă combinarea de imagini de la camera cu termoviziune și cea principală într-o singură imagine.

 

Doogee S98 Pro are cameră frontală de 16 mpx (S5K3P9SP) integrată în decupaj picătură, iar la interior găsim procesorul octa-core MediaTek Helio G96 de 2.05 GHz, 8 GB RAM + 256 GB stocare flash, cât și un slot microSD. Ecranul folosit este un IPS LCD de 6.3 inch (FHD+, Gorilla Glass), iar bateria are 6000 mAh, oferind încărcare pe fir la 33W și încărcare wireless la 15W.

 

DOOGEE S98 PRO

 

Primim NFC, un buton fizic ce poate fi customizat, suport pentru BeiDou, GALILEO, GPS și GLONASS, iar pe partea de certificări avem IP68, IP69K și certificare MILT-STD-810H. Telefonul vine cu Android 12 din fabrică și cu promisiunea a 3 ani de actualizări software de securitate. 

 

Aflați că noul telefon Doogee S98 Pro va fi disponibil pentru comandă din data de 6 iunie, urmând a debuta pe AliExpress, DoogeeMall și Linio. Doogee S98 Pro are prețul de 439 dolari, dar în perioada 6 - 10 iunie, există un discount special astfel că cei interesați îl pot comanda pentru doar 329 dolari.

 

Există și un giveaway pe site-ul oficial, iar câțiva fani norocoși vor primi telefonul cadou. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.