Jump to content

Seria de telefoane Honor 70 va debuta oficial pe 30 mai în China; Ce ne pregătește compania?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Seria de telefoane Honor 70 va debuta oficial pe 30 mai în China; Ce ne pregătește compania?</b>Pare-că Honor pregătește lansarea noii serii de telefoane Honor 70 în China. Zvonuri ce făceau referire la acest lineup au apărut pe web încă de acum câteva zile, dar acum el primește o dată de lansare. Compania a confirmat oficial astăzi că va prezenta

 

Pare-că Honor pregătește lansarea noii serii de telefoane Honor 70 în China. Zvonuri ce făceau referire la acest lineup au apărut pe web încă de acum câteva zile, dar acum el primește o dată de lansare. Compania a confirmat oficial astăzi că va prezenta noua serie de telefoane Honor 70 pe 30 mai. Avem detalii în rândurile de mai jos.

 

Honor va organiza un eveniment virtual pe 30 mai prin care va anunța noile telefoane din seria Honor 70. Conform zvonurilor, ar fi vorba despre trei modele și anume: Honor 70, 70 Pro și 70 Pro+. După cum era de așteptat, au apărut deja și informații despre hardware-ul telefoanelor pe web deja. 

 

Astfel, Honor 70 ar sosi cu un display BOE cu rezoluție Full HD+ (2400 x 1080 pixeli) și refresh rate de 120Hz. Ar fi un panou 10Bit, iar telefonul ar avea la interior un procesor Snapdragon 7 Gen 1 (încă neanunțat). În spate se află un setup de camere triplu cu senzor principal de 108 MP la care se alătură o cameră de 8 MP ultrawide și un senzor macro de 2 MP. Telefonul ar avea baterie de 4800 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 66W.

 

Honor 60 Pro

 

Pe de altă parte, sub această serie va debuta și Honor 70 Pro. Acest model ar aduce un display OLED LTPO cu refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+. La interiorul său s-ar afla un CPU Dimensity 8100 de la MediaTek, iar în spate am găsi doi senzori foto de 50 MP (Wide + ultrawide), dar și o cameră telephoto de 8 MP. Ne așteptăm și în acest caz tot la o baterie de 4800 mAh și la alimentare la 66W.

 

Nu în ultimul rând, pe listă s-ar afla și Honor 70 Pro+. Vorbim în acest caz despre un flagship cu display OLED LTPO cu rezoluție de 2800 x 1300 pixeli. El ar avea la interior puternicul cipset MediaTek Dimensity 9000, iar în spate s-ar afla un senzor principal Sony IMX766 de 50 MP, unul similar pentru captura ultrawide (50 MP), dar și o cameră telephoto de 12 MP. Acest model ar aduce o baterie mai mică, de 4600 mAh, dar alimentarea s-ar realiza la 100W pe fir. 

 

Vă reamintesc că Honor a debutat pe piața din România recent, aducând o parte din modelele din portofoliu pe plan local. Sunt șanse mari să vedem și terminale din seria Honor 70 în următoarele săptămâni la nivel global, după lansarea din China.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.