Jump to content

POCO X4 GT urmează să debuteze curând; Ar fi un smartphone de gaming accesibil, cu CPU Dimensity 8100 și ecran de 144Hz


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>POCO X4 GT urmează să debuteze curând; Ar fi un smartphone de gaming accesibil, cu CPU Dimensity 8100 și ecran de 144Hz</b>Momentan, sub seria POCO X4 și-a făcut apariția doar modelul X4 Pro 5G, disponibil deja și în România. Totuși, pare-că producătorul pregătește acum și POCO X4 GT, succesor pentru modelul X3 GT care debuta în urmă cu un an. Numele telefonului e deja

 

Momentan, sub seria POCO X4 și-a făcut apariția doar modelul X4 Pro 5G, disponibil deja și în România. Totuși, pare-că producătorul pregătește acum și POCO X4 GT, succesor pentru modelul X3 GT care debuta în urmă cu un an. Numele telefonului e deja confirmat, făcându-și azi apariția în baza de date IMEI. Nu știm încă când va debuta, dar conform zvonurilor apărute pe web, ar putea fi o variantă rebranduită a smartphone-ului Redmi Note 11T Pro (încă neanunțat). Detalii avem mai jos.

 

Redmi Note 11T Pro ar fi un telefon care va debuta exclusiv în China. Astfel, el ar ajunge la nivel global sub forma lui POCO X4 GT. Redmi a început deja o campanie de teasing pentru terminalele din seria Note 11T în China, iar debutul se apropie. Noul model de gaming de la POCO  ar aduce un procesor Dimensity 8100, 6 GB sau 8 GB de memorie RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare.

 

x4gt_592x109.jpg

 

Telefonul ar avea un display de 6.6 inch în diagonală, IPS, cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 144Hz. Bateria sa ar avea 4980 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 67W pe fir. După cum ne-a obișnuit, e posibil ca POCO să aducă aici și câteva nuanțe exclusive și o schimbare de design, chiar dacă vorbim despre o variantă rebranduită a modelului Redmi Note 11T Pro.

 

Predecesorul, POCO X3 GT, era anunțat în luna iunie a anului trecut, deci e posibil ca POCO X4 GT să sosească în aceeași perioadă din acest an, poate chiar mai devreme. Mai mult ca sigur vom afla mai multe detalii în următoarele săptămâni.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.