Jump to content

OnePlus Nord 2T 5G îşi dezvăluie designul înaintea lansării de mâine


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus Nord 2T 5G îşi dezvăluie designul înaintea lansării de mâine</b>OnePlus continuă teaserele pentru telefonul OnePlus Nord 2T 5G chiar şi pe ultima sută de metri, înaintea lansării de mâine, 19 mai 2022. Vă reamintesc că mâine devine oficial acest smartphone midrange, care ar inaugura procesorul

 

OnePlus continuă teaserele pentru telefonul OnePlus Nord 2T 5G chiar şi pe ultima sută de metri, înaintea lansării de mâine, 19 mai 2022. Vă reamintesc că mâine devine oficial acest smartphone midrange, care ar inaugura procesorul MediaTek Dimensity 1300. Cu ocazia noului teaser, îi putem admira designul, pe care îl vedeţi mai jos.

 

OnePlus Nord 2T 5G soseşte în două variante de culoare, Jade Fog, care pare un gri-verzui cu finisaj lucios şi Gray Shadow, care pare un finisaj mat cu sclipici integrat. OnePlus scrie pe forumul oficial că Jade Fog este o nuanţă de verde inspirată de porţelan. Are un finisaj glossy, cu tentă gri şi dă un feeling de premium şi de delicateţe. Cu această ocazie aflăm că telefonul vine cu Gorilla Glass 5 în faţă şi spate.

 

Oneplus nord 2t

 

Gray Shadow este nuanţa mată, întunecată, inspirată de look-ul unei pieţe negre care se îmbăiază în lumina soarelui. E şi un pic de tribut aici pentru OnePlus One. Textura e obţinută prin utilizarea de tehnologie anti glare şi micro mărgele, care fac spatele mai rezistent la amprente şi perspiraţie. Modulul camerei este unul cu design nou faţă de alte modele OnePlus şi este accentuat de margini argintii, care subliniază formele geometrice.

 

Scăpările şi teaserele au arătat că telefonul vine cu procesor MediaTek Dimensity 1300, o cameră triplă cu stabilizare optică în spate şi o baterie cu încărcare la 80W. Mai multe informaţii aflaţi mâine din acest live stream de lansare a noilor telefoane.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.