Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Budescu, aproape să se despartă de FC Voluntari. Echipa cu care negociază mijlocașul


Claude.
 Share

Recommended Posts

Constantin Budescu (33 de ani), mijlocașul echipei FC Voluntari, este în perioada de recuperare, după ce a suferit o ruptură de tendon și a fost operat în luna aprilie.

 

budescu digisport

 

Constantin Budescu, ofertat de Petrolul Ploiești Budescu a ieșit accidentat în minutul 34 al partidei cu Farul Constanța, încheiată cu scorul de 1-0, în etapa cu numărul trei din play-off-ul Ligii 1.

 

Într-un interviu pentru Digi Sport, mijlocașul ofensiv a declarat că speră să revină pe teren în aproximativ patru luni și să joace până la 40 de ani. Petrolul Ploiești a promovat în Liga 1 și vrea să dea o primă lovitură pe piața transferurilor. Președintele “lupilor galbeni”, Costel Lazăr, a anunțat că Budescu este aproape să semneze un contract cu nou-promovata.

 

“Budescu va fi primul transfer al Petrolului! Este hotorârea președintelui! Joi vor fi negocieri și sper că vom semna un contract. Iar în calea acestui transfer nu accept să se împotrivească nimeni.

 

Deși este accidentat, eu îi cunosc potențialul lui Budescu, va veni pe răspunderea mea, fără impresari și recomandări, va fi hotărârea exclusiv a mea, staff-ul tehnic având rolul de a-l antrena pe fotbalist, atunci când va veni vremea, asumându-ne, și el, și eu, orice riscuri, pentru a deveni iar al Petrolului”, a spus Lazăr pentru gazetaph.ro.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.