Jump to content

U Craiova 1948 și-a stabilit cantonamentul din vară. Când se vor reuni jucătorii lui Nicolo Napoli


Claude.
 Share

Recommended Posts

Jucătorii celor de la U Craiova 1948 au încheiat sezon, departe de retrogradare, dar și de locurile europene, iar acum vor urma trei săptămâni de vacanță.

 

FOTBAL:U CRAIOVA 1948-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, LIGA 1 PLAY-OUT CASA PARIURILOR (16.05.2022)

 

Oltenii au postat, joi, un mesaj pe pagina de Facebook a clubului în care precizează că reunirea lotului va avea loc pe 6 iunie. ”Pe data de 6 iunie, echipa se va reuni şi va efectua, tot în aceeaşi zi, vizita medicală, urmând ca antrenamentele să înceapă următoarea zi”, se arată în mesaj. U Craiova 1948 va pleca în cantonament, în Austria!

 

După o o pregătire centralizată la baza propriu, de aproximativ două săptămâni, jucătorii lui Nicolo Napoli vor pleca în cantonament, în Austria, unde vor sta alte două săptămâni. Nu va fi deloc o perioadă liniștită pentru echipa patronată de familia Mititelu. U Craiova 1948 a terminat sezonul de Liga 1 doar pe locul 10 (locul 4 în play-out). Mult sub pretențiile ambițioșilor șefi de club, care nu au ținut cont de faptul că a fost o formația nou-promovată.

 

O primă decizie importantă luată de Adrian Mititelu, pentru sezonul următor, este păstrarea mijlocașului argentinian Juan Bauza (26 de ani). Oltenii vor plăti celor de la Miercurea Ciuc clauza de transfer definitiv - 150.000 de euro, iar jucătorul va aparține total de formația din Bănie, din vară. ”Lucrurile sunt foarte clare.

 

După 1 iulie, Bauza devine definitiv jucătorul celor de la FC Universitatea. Conducerea oltenilor ne-a anunțat că domnul Adrian Mititelu s-a decis să îl cumpere definitiv pe Bauza pentru 150.000 de euro.

 

Glumind un pic, parcă nu mai voiam ca domnul Mititelu să activeze acea clauză, deoarece cota lui Bauza a crescut acum destul de mult, iar noi am avut niște oferte pe adresa lui Bauza și eram interesați să luăm pe el și mai mulți bani. Am avut oferte din Ungaria, Polonia, dar și de la o echipă din play-off de la noi, din Liga 1, care s-a luptat la campionat”, a declarat Eugen Pârvulescu, managerul celor de la FC Miercurea Ciuc, conform prosport.ro.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.