Jump to content

Mesajul ironic al Peluzei Nord înainte de FCSB - CFR: ”Întâlnim cea mai curată echipă din campionatul nostru”


Claude.
 Share

Recommended Posts

FCSB  - CFR Cluj rămâne capul de afiș al ultimei etape din play-off-ul Ligii 1, chiar dacă nu se joacă cu titlul pe masă, cum sperau majoritatea fanilor fotbalului din România.

 

Peluza Nord, la meciul cu CFR Cluj / Foto: Instagram@peluzanord_steauaoficial

 

Partida dintre FCSB și CFR de la Buzău se va disputa duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, pe siteul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

 

Peluza Nord, mesaj ironic înainte de FCSB - CFR: ”Întâlnim cea mai perfectă echipă din campionatul nostru” Deși FCSB a ratat un nou titlu în Liga 1, după ce s-a încurcat etapa trecută cu FC Voluntari, scor 2-2, în timp ce rivalii de la CFR Cluj au învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, suporterii ”roș-albaștrilor” anunță că vor fi prezenți la meciul de palmares cu CFR Cluj.

 

Aceștia au avut o remarcă ironică la adresa echipei antrenate de Dan Petrescu. ”Duminică, 22 mai (de la ora 21:30, Stadionul ”Gloria Buzău”), întâlnim cea mai curată și perfectă echipă din campionatul nostru!

 

Vom fi prezenți alături de echipă în acest ultim meci al sezonului, indiferent de rezultat, dezamăgiri, așteptări, de critici sau păreri! Basca... avem câteva urări de familie de întors, deci...”, a transmis Peluza Nord, pe Facebook.

 

Gigi Becali vrea să câștige duelul cu CFR Cluj din ultima etapă: ”Dacă-i batem, suntem campioni” Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a anunțat că, pentru el, întâlnirea va avea o importanță simbolică.

 

În cazul în care FCSB s-ar impune, patronul roș-albaștrilor consideră că echipa sa ar deveni campioana morală a acestui sezon, în contextul în care cele două partide din runda precedentă au fost decise de două erori de arbitraj.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.