Jump to content

FCSB continuă “războiul” cu FC Voluntari. Mesajul lui Mihai Stoica pentru Bogdan Bălănescu


Claude.
 Share

Recommended Posts

BUCURESTI - LIGA 1 - ETAPA 2 - FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA - 25 IULIE 2021

 

Finanțatorul “roș-albaștrilor” susține că jucătorii de la FC Voluntari au primit mii de euro de la CFR Cluj pentru a obține un rezultat pozitiv cu FCSB. Mihai Stoica, mesaj acid pentru Bogdan Bălănescu Conducerea clubului ilfovean, dar și primarul Voluntariului, Florin Pandele, au dezmințit aceste informații.

 

Joi, Mihai Stoica, manager general la FCSB, a postat un mesaj acid la adresa celor de la FC Voluntari, în special împotriva omologului său, Bogdan Bălănescu. “Nea Bălănescule, nu a acuzat nimeni corectitudinea voastră.

 

Doar faptul că, dacă ați luat bani de la Cluj, e posibil ca asta să conteze la meciurile CU ei… dar probabil mă contrazice șirul interminabil de rezultate pozitive pe care l-a înregistrat Voluntariu’ cu Campioana Fotbalului Românesc.

 

A, da, am acuzat și golul din ofsaid”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. Gigi Becali acuză: CFR Cluj le-ar fi dat prime jucătorilor de la FC Voluntari

 

După meciul de pe Arena Națională, Gigi Becali a făcut acuzații grave: conducerea lui CFR Cluj le-ar fi promis jucătorilor de la FC Voluntari câte 3.000 de euro dacă vor reuși să o încurce pe FCSB.

 

De asemenea, Gigi Becali susține că jucătorii lui FC Voluntari vor primi câte 1.500 de euro și din partea Primăriei din localitate, care e condusă de Florentin Pandele, finul patronului FCSB-ului. ”Știi ce s-a întâmplat de erau așa disperați? Au jucat pe 1.500 de euro, le-a dat Primăria, iar 3.000 le-a dat de la CFR. N-ai ce să zici. Le-a dat Primăria 1.500. Mi-au spus unii de acolo din echipă, că spun unii despre ce e vorba. N-are rost. Conducerea Primăriei le-a dat 1.500 de euro, e regulamentar să dea. Mă deranjează că a luat primă de la CFR.

 

Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred. Mi-a zis cineva 'băi, Gigi, tu ai inspirație la multe, dar ești prost la oameni'. Eu iubesc oamenii și nu am cum să n-am încredere în ei. Când ajungi așa, zic că e adevărat că sunt idiot. Nu știu la cine mă refer, mă refer la faptul că o echipă a luat primă de 3.000 de euro de la CFR. Noi avem prieteni pe la echipă, avem rude la echipă acolo, la Voluntari, și știm. Oamenii ne-au spus dinainte”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.