Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fabinho a făcut marele anunț pentru fanii lui Liverpool înainte de finala cu Real Madrid: ”Sunt foarte încrezător”


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

NiZoYXNoPTM2Yzc4NzJkMDg4MzI4MzQ0NTVkZjVjZmI0YTgxOWM2.thumb.jpg

 

Liverpool și Real Madrid vor disputa finala Champions League din acest sezon, după ce ”cormoranii” au trecut Villarreal în semifinale, scor 5-2 la general, în timp ce trupa antrenată de Carlo Ancelotti a învins-o pe Manchester City, scor 6-5 la general.

 

Finala actualei ediții de UEFA Champions League se va disputa pe 28 mai, de la ora României 22:00, la Paris, pe ”Stade de France”, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

 

Fabinho speră să joace în finala Champions League cu Rea Madrid: ”Aștept cu nerăbdare să ajut echipa”

 

Fabinho s-a accidentat în meciul câștigat de Liverpool cu Aston Villa, scor 2-1, în Premier League. Acum, brazilianul trage din greu pentru a fi prezent pe teren la meciul contra celor de la Real Madrid, care se va disputa cu trofeul pe masă. Fabinho are încredere că va juca împotriva ”galacticilor”.

 

”Abia aștept să joc la Paris finala Ligii Campionilor. Sunt foarte încrezător că voi fi apt să joc și să-mi ajut colegii.

 

Lucrez din greu la tratament și personalul medical face tot posibilul pentru a mă face să fiu în formă. Aștept cu nerăbdare să ajut echipa. Voi fi acolo... să joc”, a declarat Fabinho, pentru revista clubului, potrivit This Is Anfield.

 

Rămâne de văzut dacă Jurgen Klopp se va putea baza, de asemenea pe Virgil van Dijk și Mohamed Salah, care au ieșit accidentați după meciul din finala Cupei Angliei, cu Chelsea, scor 6-5, după loviturile de departajare.

 

Cum au ajuns în finală Liverpool și Real Madrid

 

Liverpool și-a început campania de UEFA Champions League în Grupa B, din care au mai făcut parte Atletico Madrid, FC Porto și AC Milan, și a avut un parcurs perfect: șase victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj 18-6.

 

A urmat o ”dublă” cu Inter în optimi, câștigată 2-1, și o dispută cu Benfica în sferturi, echipă de care Liverpool a trecut cu 6-4 la general. În semifinale, Villarreal a fost ”victima” formației lui Jurgen Klopp, după 5-2 în dublă manșă.

 

Real Madrid, în schimb, a câștigat Grupa D, din care au mai făcut parte Inter, Sheriff Tiraspol și Șahtior, cu 15 puncte, iar în optimi a trecut de PSG, 3-2 scor general. A urmat o ”dublă” cu Chelsea, formație de care a trecut cu mari emoții, după prelungiri, 5-4 scor general. În semifinale, Real a fost la un pas să fie eliminată de Manchester City, dar a marcat de două ori în 90 de secunde în returul de la Madrid și, în prelungiri, a dat lovitura.

 

  • Jurgen Klopp versus Carlo Ancelotti: 3 victorii, 3 remize, 4 înfrângeri

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.