Jump to content

Primul smartphone Moto cu senzor foto de 200 megapixeli vine în iulie; Motorola Frontier confirmat oficial


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Primul smartphone Moto cu senzor foto de 200 megapixeli vine în iulie; Motorola Frontier confirmat oficial</b>Vești bune sosesc la început de săptămână, printre acestea și cea referitoare la faptul că Motorola tocmai ce a confirmat existența unui telefon echipat cu senzor foto de 200 mpx în portofoliul său. Vorbim despre mult-vehiculatul Motorola Frontier

 

Vești bune sosesc la început de săptămână, printre acestea și cea referitoare la faptul că Motorola tocmai ce a confirmat existența unui telefon echipat cu senzor foto de 200 mpx în portofoliul său. Vorbim despre mult-vehiculatul Motorola Frontier care va debuta în luna iulie a acestui an, pentru început pe piața din China.

 

Avem și un teaser foto asociat, care face aluzie la "un nou standard pentru experiența foto". Din informațiile pe care le cunoaștem, acest Moto Frontier 22 va sosi echipat cu senzorul foto Samsung ISOCELL HP1 de 200 megapixeli care livrează fotografii de 12.5 mpx sau 50 mpx prin intermediul tehnologiei Pixel Binning și folosind un algoritm special deep-learning.

 

moto

 

Vom avea suport pentru captură video 8K la 30 fps, iar la interiorul telefonului se va afla procesorul Snapdragon 8 Gen1+, Motorola confirmând printr-un alt teaser faptul că pregătește un smartphone cu acest CPU. Pe lista de dotări mai avem un ecran curbat pOLED de 6.67 inch (144Hz), o cameră selfie impresionantă de 60 mpx și configurații cu 12/256 GB stocare.

 

Lista se încheie cu o baterie de 4500 mAh capabilă de alimentare pe fir la 125W și wireless la 30W sau 50W. Până în iulie mai avem de așteptat, timp în care cu siguranță vom avea alte teasere și poate benchmark-uri, certificări TENAA. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.