Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Kingston anunță memoriile FURY Beast DDR5 RGB


Recommended Posts

Kingston FURY Beast DDR5 RGB

 

Încet, încet, dar sigur, DDR5 începe să se standardizeze, iar producători importanți încep să se concentreze pe noua tehnologie. Familia Kingston FURY Beast se mândrește cu primul modul DDR5 folosit pentru a depăşi limita de 10.000MT/s, împreună cu un sistem nou de iluminare îmbunătățit și un radiator cu un nou design, mai subțire dar mai eficient.

 

Noile memorii FURY Beast se laudă cu iluminare RGB, iar controlul se realizează cu ajutorul software-ului Kingston FURY CTRL, ce oferă o bibliotecă generoasă de efecte prestabilite. Toate modulele Kingston FURY Beast DDR5 dispun de tehnologia Kingston FURY Infrared Sync, care menține efectele de iluminare într-o sincronizare perfectă. Memoriile dispun de certificare Intel XMP 3.0 Ready și oferă viteze ce încep de la 4800MT/s.

 

Sistemul Plug N Play efectuează un overclock automat fără a fi nevoie să selectați un profil. Pentru modulele de 5200MT/s sau mai rapide, profilurile Intel XMP 3.0 sunt activate pentru a stabiliza viteza, sincronizarea și voltajul.

 

Kingston FURY Beast DDR5 RGB este disponibil în module individuale de 8GB, 16GB și 32GB și kit-uri de 2 până la 64GB, cu viteze de până la 6000MT/s și latențe CL38 / CL40. În plus, memoriile FURY Beast DDR5 dispun de garanție pe viață.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.