Jump to content

Update-ul next-gen pentru The Witcher III, mai aproape decât credeam


 Share

Recommended Posts

Update-ul next-gen pentru The Witcher III, mai aproape decât credeam

 

În primăvara acestui an, CD Projekt RED a anunțat ca update-ul next-gen pentru The Witcher III urma să fie amânat, compania poloneză luând deciziile de a finaliza dezvoltarea acestui update next-gen în cadrul propriului studio și de a renunța la colaborarea pe care o avea, în acest sens, cu partenerii externi

 

Iată că CD Projekt RED a revenit cu detalii despre această versiune pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S a jocului: update-ul next-gen pentru The Witcher III ar urma să fie lansat în ultimul trimestru al acestui an (octombrie – decembrie 2022).

 

Aceasta nouă ediție de The Witcher III ar urma să profite de dotările hardware ale console actuale, urmând să ofere o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnologice, printre care timpi de încărcare mult mai rapizi și efecte grafice bazate pe ray tracing.

 

De asemenea, Marcin Momot, Global Community Director în cadrul CD Projekt RED, a dezvăluit ce conținut va fi disponibil în edițiile de The Witcher III destinate consolelor PlayStation 5 și Xbox Series X|S: pe lângă jocul de bază, vor fi incluse cele două expansion pack-uri oficiale (Hearts of Stone și Blood and Wine), toate pachetele DLC și patch-urile anterioare, precum și DLC nou, inspirat din serialul The Witcher realizat și difuzat de Netflix.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.