Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani și ce a spus despre visul de a juca la Real


MOGHi
 Share

Recommended Posts

                                    3378312-69046508-2560-1440.thumb.webp.5e612adc57a251a0e3cea000d9723176.webp



Kylian Mbappe a decis să continue la PSG pentru încă 3 sezoane. Parizienii i-au oferit un contract stelar și multă lume consideră că partea financiară l-a determinat să-și pună semnătura pe o nouă înțelegere. Deși PSG a înregistrat pierderi substanțiale în ultimii ani, parizienii și-au permis să-i facă lui Mbappe o propunere de nerefuzat, iar asta a declanșat o revoltă în lumea fotbalului.
La numai câteva zile distanță de la anunțul oficial, Mbappe a oferit un amplu interviu pentru spaniolii de la Marca, în care a vorbit pe larg despre motivele care l-au determinat să continie la Paris. Francezul a dorit să puncteze că nu banii au jucat rolul decisiv în decizia sa.

"Sunt puțin trist pentru că de când am început fotbalul le-am arătat tuturor că am răbdare să joc. Mereu am vorbit despre fotbal, titluri, jocuri importante... niciodată despre bani. Oamenii pot vorbi despre ce vor, dar toată lumea mă cunoaște. Am vorbit cu toată lumea la Real Madrid, am vorbit cu PSG și ei știu că nu am discutat niciodată despre bani, nici cu Florentino Perez și nici cu Nasser Al Khelaifi. Avocatul meu a vorbit puțin despre bani, la fel ca și mama, dar eu nu. Vorbesc despre sport pentru că vorbesc pe teren. Banii mei merg in cont, mă intetresează prea puțin acest aspect. Sunt aici pentru a câștiga titluri, pentru a arăta că sunt cel mai bun și pentru a fi fericit. Cred că acum sunt fericit.", a spus Mbappe

După ce a devenit clar că Mbappe va juca în continuare la PSG, opinia generală este că Real Madrid a ratat încă o mare oportunitate de a-l semna. Ajungerea francezului pe Bernabeu părea iminentă la un moment dat, iar principalul atu al Realului era că atacantul afirmase public că își dorește să joace într-o zi la Real Madrid.
Deși a subliniat că se gândește doar la ce are de făcut în continuare la PSG, Mbappe a recunoscut faptul că visul de a jucat la Real Madrid este încă în mintea sa.
"Cred că este o lipsă de respect să spun că visul meu este să joc la Real Madrid după ce mi-am semnat contractul în urmă cu doar câteva zile.Visul este încă acolo, dar astăzi sunt concentrat doar pe noul meu contract, în prezent. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla... Am un contract pe trei ani, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe anul meu la PSG.", a adăugat Mbappe.
În același timp, Mbappe a negat existența unei clauze în contractul său prin care poate ajunge la Real Madrid după Campionatul Mondial din Qatar: "În Spania poți avea acele clauze, dar nu în Franța. Momentan, sincer să fiu, mă gândesc doar la noul meu contract și la sezonul viitor. Nu vreau să mă gândesc la alte lucruri pentru că trebuie să respecți pe toată lumea dacă vrei să fii un mare jucător, iar acum trebuie să-mi respect clubul. Momentan sunt jucătorul lui PSG".

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.