Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FCSB, îndemnată să facă o mișcare prin care ar opri hegemonia lui CFR Cluj: "Ar defila în campionat!


MOGHi
 Share

Recommended Posts


                                           268914802_Jmg9NjM2Jmhhc2g9NGUxM2YxMzlkMzg3NWZjYzc1ZGY0NzUyYjA4ZGM0MmU.thumb.thumb.jpg.d8e6920dc294a92a96584c83109ac82f.jpg

Pentru încă un sezon în care roș-albaștrii nu au putut opri hegemonia celor de la CFR Cluj s-au găsit nenumărate explicații. În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Fotbal Club, Silviu Lung (65 de ani) și-a exprimat și el punctul său de vedere. 

Silviu Lung știe de ce are nevoie FCSB pentru a câștiga titlul
Legendarul portar este de părere că lotul lui FCSB mai trebuie întregit cu doi fundași centrali de calitate. Cei din prezent nu l-au impresionat pe Lung, nici măcar Iulian Cristea (27 de ani), care a fost convocat recent la echipa națională. 


"Din punctul meu de vedere, de la mijloc în sus FCSB are cel mai bun lot. De la mijloc în sus, mi se pare o echipă foarte bună. Dar acolo se întâmplă lucrurile pe care le știți și dumneavoastră și pe care nu vreau să le comentez.

Exact (n.r. implicarea lui Gigi Becali). Sunt banii domniei sale, dacă dânsul așa consideră... Cei care merg acolo își asumă, inclusiv rezultatele. Eu zic că FCSB, cu doi fundași centrali de valoare, ar defila în campionat.

Eu spun că sunt fotbaliști buni de Liga 1. Am văzut că Cristea a prins lotul național, dar eu cred că e nevoie de doi fundași centrali. Este un jucător bun de Liga 1, dar dacă merită sau nu să fie în lot e decizia selecționerului", a declarat Lung. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.