Jump to content

Mohamed Salah a anunțat unde va juca sezonul viitor: ”Asta-i sigur”


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Liverpool v Wolverhampton Wanderers - Premier League

 

Înaintea finalei UEFA Champions League cu Real Madrid, programată sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, Mohamed Salah a fost întrebat despre viitorul său, dar a oferit un răspuns evaziv.

 

Mohamed Salah a anunțat unde va juca sezonul viitor

 

Starul egiptean a transmis, totuși, și un lucru cert, că nu va pleca de la Liverpool la finalul sezonului și, cel puțin, își va duce contractul scadent în vara anului 2023 la bun sfârșit.

 

”Sezonul viitor voi fi tot aici, asta-i sigur”, a spus Mohamed Salah, citat de Sport.es.

În privința finalei cu Real Madrid, Mohamed Salah a transmis că are de luat o revanșă după episodul din 2018, când a fost accidentat de Sergio Ramos în startul partidei cu ”galacticii”.

 

”Sunt entuziasmat înaintea finalei, am vrut să jucăm cu Real Madrid. Am pierdut în 2018, a fost o zi tristă pentru noi și cred că acum este vremea revanșei. Sunt sigur că va fi un meci greu, dar trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru și cred că avem șanse bune”, a declarat Mohamed Salah.

 

Karim Benzema i-a dat replica lui Mohamed Salah

 

Cuvintele lui Mohamed Salah au avut ecou și la Real Madrid, iar Karim Benzema a dat replica.

”Cei de la Liverpool au prea multă încredere. Poate cred că au câștigat deja meciul sau cred că Real Madrid nu mai este la fel de bună ca înainte. Cred că se consideră favoriți. Salah poate să spună ce vrea, vom vedea pe teren”, a transmis Karim Benzema.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.