Jump to content

Întâlnire decisivă între Barcelona și Ousmane Dembele! Catalanii își joacă ultima șansă la negocieri


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

YTdkYWZiYTk5YWIxZjdhNjAzMjE2ZTY3NzFj.thu

 

Întâlnire decisivă între Barcelona și Ousmane Dembele! Catalanii își joacă ultima șansă la negocieri

Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona și Dembele urmează să se întâlnească pentru ultima dată în această săptămână, după revenirea echipei din Australia, acolo unde va disputa un meci de pregătire. Cu toate acestea, spaniolii anunță că sunt șanse minime ca formația blaugrana să îl convingă pe fotbalist să accepte un nou contract, din cauza problemelor financiare ale clubului.

 

La discuția finală din această săptămână ar putea fi prezent, pe lângă Ousmane Dembele și reprezentanții săi, inclusiv Xavi, antrenorul care insistă pentru păstrarea fotbalistului pe Camp Nou și din sezonul următor.

 

Kylian Mbappe îl vrea pe Ousmane Dembele la PSG!

 

Potrivit Diario Sport, se pare că una dintre condițiile pentru ca Mbappe să semneze prelungirea contractului a fost aducerea conaționalului său de la Barcelona, care se află și el în ultimele săptămâni de contract. 

Ousmane Dembele are cel puțin două oferte concrete pe masă, însă cea de-a trei este gata să fie lansată, conform presei internaționale. Paris Saint-Germain va face tot posibilul de a le învinge pe Barcelona și Bayern Munchen în cursa pentru ”aripa” în vârstă de 25 de ani.

 

Cotidianul francez ”Le Parisien” a relatat, în aceste zile, că Ousmane Dembele ar fi foarte încântat să i se alăture lui Kylian Mbappe la Paris Saint-Germain. Așadar, este dispus să asculte ce poate să-i ofere campioana Franței.

Mutarea nu este exclusă, mai ales că brazilianul Neymar ar putea să plece de la echipă în această vară, iar un loc în flancuri se va elibera.

 

Fotbalistul nu se mai simte dorit la club, nu mai ”vioara întâi” după ce Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului, dar nici clubul nu mai este total mulțumit de raportul investiție-performanțe pe care brazilianul l-a oferit în acești 4 ani.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.