Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Paulo Dybala a vorbit pentru prima dată despre viitorul său, după plecarea de la Juventuss


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

MjEwMTdkNTU2MTMzNWNjYWNhZDQ1MGUzYTQ1.thu

 

Paulo Dybala a vorbit pentru prima dată despre viitorul său, după plecarea de la Juventus

Transferat în vara anului 2015 de la Palermo, pentru 41 de milioane de euro, Paulo Dybala va schimba astfel echipa după șapte ani. Argentinianul va trebui acum să se decidă asupra viitoarei sale destinații, mai ales că este dorit de mai multe cluburi importante din Eruopa.

 

Dybala a vorbit pentru prima dată despre planurile sale de viitor și a spus că în acest moment se concentrează doar pe meciurile echipei sale naționale, urmând ca mai apoi să ia o decizie finală cu privire la noua sa formație.

"Încă nu m-am decis. Voi pleca mâine în Spania cu echipa națională pentru meciul cu Italia, apoi o să merg în vacanță alături de familia mea… Voi alege cel mai bun club pentru mine. Dacă Kimpembe mi-a spus ceva despre PSG? Nu știu, chiar nu știu ce voi decide”, a sps Dybala, pentru Sky Sports.

 

Legendarul Francesco Totti, gest istoric pentru ca Paulo Dybala să ajungă la AS Roma: îi oferă tricoul său, cu numărul 10

Potrivit publicației Gazzetta dello Sport, pentru a-l convinge să semneze, legendarul Francesco Totti, care a jucat toată cariera doar la Roma, vrea să-i dea tricoul său, cel cu numărul 10, pe care nu l-a mai purtat nimeni după ce Totti și-a încheiat cariera.

785 e numărul meciurilor jucate de Totti pentru Roma. 619 dintre ele au fost în Serie A. E depăşit doar de Paolo Maldini şi Gianluigi Buffon.

 

În acest sezon, atacantul are 36 de meciuri oficiale, 15 goluri și 6 pase decisive pentru Juve.

Argentinianul nu duce lipsă de oferte, iar una dintre echipele care s-au interesat de serviciile sale este AS Roma, care i-a f[cut deja o propunere.

 

O mutare pe Stadio Olimpico ar fi și pe placul sud-americanului, care își dorește să rămână în Serie A.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.