Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Adrian Mutu a dezvăluit ce transfer important a refuzat când era fotbalist! Totul s-a întâmplat în anul 2008


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Mutu

 

Actualul antrenor al Rapidului a evoluat de-a lungul timpului pentru formații precum Inter Milano, Chelsea, Juventus sau Fiorentina, însă "Briliantul" își putea trece în palmares o altă echipă cu nume din Europa.

 

Adrian Mutu a dezvăluit ce transfer important a refuzat când era fotbalist! Totul s-a întâmplat în anul 2008

 

În interviul acordat pentru Gazzetta dello Sport, Mutu a dezvăluit că a fost sunat de Francesco Totti pentru a discuta despre un transfer la AS Roma, în anul 2008. "Il Fenomeno" a spus că a refuzat propunerea venită din partea legendarului fotbalist, însă cei doi au rămas prieteni chiar și după acel eveniment.

 

La acea vreme, Adrian Mutu evolua pentru Fiorentina, formație pentru care bifat 142 de meciuri, a reușit 69 de goluri și 27 de pase decisive în cei cinci ani petrecuți pe Artemio Franchi

 

"Da, m-a sunat Totti. L-am refuzat, dar am rămas prieteni. (n.r. Mutu a confirmat că în anul 2014 a avut ocazia de a reveni la Fiorentina) Am vorbit cu Prade (n.r. directorul sportiv al Fiorentinei Daniele Prade), dar nu am vrut să mă întorc acolo la finalul carierei", a spus Mutu.

 

Adrian Mutu a dezvăluit ce echipă și-ar dori să antreneze: "Ar fi ca un vis să revin acolo"

Mutu a dezvăluit unde i-ar plăcea să antreneze pe viitor. Mai mult, fostul decar al naționalei României a spus și ce făcea la antrenamentele fostelor sale formații, în perioada în care activa ca jucător.

 

"Să revin la Fiorentina ca antrenor ar fi un vis. Florența a rămas în inima mea. Când eram mai tânăr, îmi notam toate antrenamentele pe care le făceam. Le-am păstrat și acum îmi sunt de folos. Nu am propriul meu stil în ceea ce privește antrenoratul pentru că eu cred că trebuie să te afli la o echipă mare ca să ți-l poți impune. Ideile costă bani.

 

La un club mic trebuie să te adaptezi și am principiile mele. Echipa trebuie să reacționeze mereu, să facă pressing imediat după ce pierde mingea. E mai ușor să te aperi sus decât jos", a spus Adrian Mutu, în cadrul aceluiași interviu.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.