Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

The Cycle: Frontier se lansează pe 8 iunie, pe PC


 Share

Recommended Posts

The Cycle: Frontier

 

Yager Development a anunțat că următorul său joc, The Cycle: Frontier, va fi lansat pe 8 iunie pentru PC, prin Steam și Epic Games Store.J Yager este cel mai faimos pentru Spec Ops: The Line, un shooter de acoperire la persoana a treia care are loc în Dubai. Noul joc, totuși, este o plecare destul de mare.

 

Este un shooter PvPvE la persoana întâi gratuit și este plasat pe o lume extraterestră. Consultați trailerul anunțului, dacă nu l-ați văzut. Un comunicat de presă pentru joc spune: „Bine ați venit în Fortuna III, o lume perfidă de o frumusețe extraterestră în care miza este mare și recompensele și mai mari.

 

Coborâți la suprafață cu potriviri fără întreruperi și umpleți-vă buzunarele cu prada, dar aveți grijă: doar cei care evacuează în viață își păstrează premiile. Greșelile vor fi pedepsite rapid și vă vor costa scump. Dar fiecare pierdere este o lecție învățată care te va face mai bun. „Fii atent la fiare însetate de sânge, o furtună radioactivă mortală și alți jucători lacomi înarmați până în dinți.

 

Căutați singur bogățiile, faceți o echipă cu prietenii și faceți alianțe temporare cu străinii – sau mergeți la vânătoare și furați prada lor pentru tine. Tu iei deciziile: ce cale să urmezi, ce obiectiv să abordezi, ce luptă pentru a alege sau a evita și când să evacuezi.”

 

Deci iată-l. Dacă ești încântat de The Cycle: Frontier, nu mai ai mult de așteptat. Totuși, nu există încă niciun cuvânt despre o lansare de consolă, așa că ajustează-ți entuziasmul în consecință. De asemenea, va avea loc un „eveniment de pre-sezon”, care va duce la lansarea primului său sezon, pe 22 iunie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.