Jump to content

Streets of Rage 4 este disponibil acum pe Android și iOS


 Share

Recommended Posts

Streets of Rage 4

 

Streets of Rage 4 este disponibil astăzi pe dispozitivele Android și iOS, așa că acum poți să lovești oamenii cu portabilitate suplimentară. Jocul a apărut în 2020, pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. A fost chiar bine, de asemenea. În recenzia lui VideoGamer asupra jocului, am spus: „Jocul, ca și strămoșii săi, este cel mai bine strâns într-o după-amiază furată, scos tactic atunci când spiritele cuiva încep să scadă.

 

Oamenii care au așteptat acest lucru, într-un fel sau altul, de peste două decenii, s-ar putea să simtă că o parte lipsă a sufletului lor se îndreaptă la loc, ca un cartuș de silicon.” Nu îmi pot imagina că jocul Streets of Rage 4 pe un mobil va fi grozav. Jocul este rapid și frenetic, iar dificultatea sa generală este destul de mare. Recompensează reflexele și intrările precise ale butoanelor.

 

Ideea de a-și depăși mănușa murdând ecranul unui telefon provoacă un pic de fiori. Rețineți, cu cât mai mulți oameni joacă jocul, cu atât mai bine. Editorul, Dotemu, are o reputație deosebită pentru renașterile retro. Anterior, a adus Wonder Boy: Capcana dragonului înapoi pe ecranele noastre. Iar cel mai recent joc al său, Windjammers 2, a fost un fior absolut.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.