Jump to content

OnePlus 10 Pro primește o actualizare nouă, cu rezolvări de bug-uri la pachet și patch de securitate pe luna mai


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus 10 Pro primește o actualizare nouă, cu rezolvări de bug-uri la pachet și patch de securitate pe luna mai</b>Printre lansări de noi telefoane mid-range, OnePlus mai găsește timp să livreze și actualizări software pe flagship-ul OnePlus 10 Pro care astăzi face trecerea la patch-ul de securitate pe luna mai. Update-ul distribuit în momentul de față mai

 

Printre lansări de noi telefoane mid-range, OnePlus mai găsește timp să livreze și actualizări software pe flagship-ul OnePlus 10 Pro care astăzi face trecerea la patch-ul de securitate pe luna mai. Update-ul distribuit în momentul de față mai aduce și îmbunătățiri pentru stabilitatea sistemului, cât și rezolvarea unor bug-uri semnalate în versiunea anterioară.

 

Pe această listă de bug-uri avem și unul care durea la supraexpunerea fotografiilor HDR în anumite scenarii. De asemenea, s-a rezolvat și problema cu stutter-ul playback-ului audio în momentele în care aveam telefonul conectat la un sistem car kit Bluetooth, cât și un bug legat de înregistrarea audio.

 

A fost optimizată și stabilitatea apelurilor telefonice, iar în cazul în care vreți să identificați acest update, aflați că este vorba despre build-ul NE2211_11.A.15 care pentru moment a început a fi distribuit în India. Rollout-ul global este așteptat să înceapă în câteva zile.

 

Dacă sunteți curioși cât mai costă OnePlus 10 Pro, compari.ro spune că cel mai mic preț local este de 4280.9 lei la QuickMobile, dar mai poți folosi și codul QUICK202 pentru o extra reducere de 3% și ajungi la 4152 lei.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.