Jump to content

Valentin Mihăilă, disputat de Dinamo și Academia Hagi. Cum se putea schimba cariera jucătorului celor de la Parma


Claude.
 Share

Recommended Posts

Parma, Italy. 21st Jan, 2022. Valentin-Miha Mihaila of PARMA CALCIO reaction during the Serie B match between Parma Calcio and Frosinone Calcio at Ennio Tardini on January 21, 2022 in Parma, Italy. Credit: Live Media Publishing Group/Alamy Live News

 

Valentin Mihăilă (22 de ani) putea să aibă o cu totul altă traiectorie în carieră, asta după ce la vârsta de 12 ani a avut mai multe oferte, inclusiv de la Academica Hagi și Dinamo.

 

Fotbalistul, aflat actualmente în proprietatea celor de la Parma, a mers însă la o școală privată de fotbal din Craiova, acolo unde s-a făcut remarcat și în cele din urmă a ajuns la Universitatea.  

 

Valentin Mihăilă, dorit în trecut de Dinamo și Academia Hagi

"Când am plecat la Craiova, aveam 3 oferte, de la Academia Hagi, Dinamo București și de la Silviu Bogdan care avea clubul 'Casa Bogdan'. Silviu Bogdan a venit după mine. Din ce îmi aduc aminte, eram la frizerie, a venit la mine și mi-a zis: 'Hai că mergem la Craiova.  

 

Sunt patronul echipei, am venit să vorbim cu părinții și să te iau la Craiova'. Era un turneu la Corabia. M-a luat o săptâmână la el acasă, să mă obișnuiesc. Am jucat un meci și am cerut să vin acasă. Apoi i-am zis tatălui meu să mă ducă înapoi, dar a spus că nu face asta pentru că am început să plâng.

 

 I-am zis că dacă nu mă duce înapoi mă las de fotbal. Am jucat atunci și am ieșit golgeterul turnului, cu Markovic. Am marcat amândoi 7 goluri. El era la Corabia, la fel ca Screciu. În finala turneului am dat gol din foarfecă.  Eu am ajuns la Craiova când nu era nicio echipă. Mă întrebam unde o să joc, că nu era nicio echipă în Craiova.

 

Dar apoi, în 2016 a reapărut Universitatea Craiova și toate grupele de juniori de la 'Casa Bogdan' s-au tranferat acolo", a povestit Valentin Mihăilă într-un interviu acordat pentru FRF.ro.

 

 Dennis Man și Valentin Mihăilă vor avea un nou antrenor la Parma! Giuseppe Iachini, OUT Decizia luată de conducerea Parmei poate părea surprinzătoare, având în vedere că, deși a ratat barajul de promovare, rezultatele și, mai ales, evoluția echipei au fost superioare cu Giuseppe Iachini decât ce s-a întâmplat în startul sezonului de Serie B, când antrenor a fost Enzo Maresca.  

 

Printre opțiunile Parmei pentru postul de antrenor de sezon viitor se numără Paolo Zanetti, care a dus-o pe Venezia în Serie A, și Fabio Grosso, aflat în funcție la Frosinone, formație care a ratat dramatic calificarea la barajul de promovare.  

 

Parma nu a avut aceleași emoții în privința barajului și a încheiat sezonul de Serie B pe locul 12, la nouă puncte în spatele lui Frosinone, ultima de sub ”linie”.

 

Rămân Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma Dacă viitorul lui Giuseppe Iachini a fost stabilit, situația în privința celor doi români de la Parma este in certă, pentru că nu și-ar dori să joace în Serie B și sezonul viitor.  

 

Interes a existat pentru ambii și în iarnă, când Valentin Mihăilă a plecat la Atalanta, iar Dennis Man a ratat in extremis trecerea la Lazio, și, foarte probabil, vor apărea oferte și în perioada de mercato din vară.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.