Jump to content

Sfat în direct pentru Gigi Becali: ”Nu știu cât costă, dar să se uite la el!”


Claude.
 Share

Recommended Posts

Laurentiu Reghecampf participa la o conferinta de presa dupa num

 

Universitatea Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-0, și a obținut calificarea în preliminariile Conference League.

 

Laurențiu Reghecampf: "Ne lipsesc jucători care să facă diferența în momente-cheie" În finala barajului pentru Conference League, Elvir Koljic (26’) și Andrei Ivan (90+1’) au înscris pentru “alb-albaștri”.

 

 Universitatea Craiova a ratat obiectivele stabilite pentru acest sezon – locul doi în play-off și câștigarea Cupei României – dar antrenorul Laurențiu Reghecampf va continua la echipă.

 

 Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a anunțat care este planul pentru sezonul următor - să aducă jucători care să facă diferența în meciurile importante.  "Nu s-a salvat absolut nimic cu această victorie. Am terminat pe locul trei în play-off. Obiectivele noastre au fost altele. Am ratat Cupa României și locul doi în play-off.

 

 Trebuie să facem o analiză foarte bună, să încercăm să aducem jucători acolo unde este nevoie. Ne lipsește ceva, jucători care să facă diferența în momente-cheie, jucători cu experiență, care să țină meciul și echipa atunci când este greu.  Va trebui să aducem câțiva jucători care să fie titulari și să aducă un plus. Sigur, avem o analiză foarte bine făcută. Am avut discuții în ultima perioadă cu Marian Copilu, care are legătură directă cu patronul echipei, Mihai Rotaru.

 

Vor decide împreună bugetul și ce se vrea la anul.  Clar o să vedeți o altă echipă, care a trecut prin două experiențe neplăcute. Vom construi o echipă care să ajungă în play-off-ul Conference League, unde probabil vom întâlni o echipă mult peste nivelul nostru. Vom face tot ceea ce ține de noi pentru a ajunge în grupele Conference League. Când am venit la Craiova, am făcut cu patronul un proiect pe doi ani", a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

 

Universitatea Craiova va începe parcursul european în turul doi preliminar din Conference League. Tragerea la sorți are loc pe 15 iunie, în timp ce meciurile sunt programate pe 21 și 28 iulie.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.