Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CFR, FCSB, Craiova și Sepsi, reprezentantele României în cupele europene. Când se joacă primele meciuri și posibilele adversare


Claude.
 Share

Recommended Posts

Darius Olaru și Ovidiu Hoban, într-un meci FCSB - CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

 

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Botoșani cu 2-0 și și-a asigurat calificarea în preliminariile Conference League.

 

Formația lui Laurențiu Reghecampf se alătură astfel celor de la CFR Cluj, FCSB și Sepsi, care au obținut deja ”biletele” pentru următoarea ediție a cupelor europene.

 

 CFR Cluj începe în primul tur preliminar al UEFA Champions League Campioana României, CFR Cluj, va începe următoarea aventură europeană foarte devreme, încă din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

 

 Tragerea la sorți pentru turul întâi preliminar, unde CFR Cluj va fi în urna capilor de serie, va avea loc pe 14 iunie, în timp ce meciurile se vor disputa în 5/6 iulie și 12/13 iulie.

 

Datorită coeficientului, 19.500, CFR Cluj va fi, desigur, dacă trece de prima ”dublă”, cap de serie și la tragerea la sorți pentru turul doi preliminar din UEFA Champions League, care va avea loc pe 15 iunie. Partidele din a doua rundă a preliminariilor sunt programate în 12/20 iulie și 26/27 iulie.

 

În turul trei, lucrurile s-ar schimba pentru CFR Cluj, care ar ieși din urna capilor de serie și ar putea întâlni adversari mai bine cotați. Tragerea la sorți pentru turul trei preliminar este programată pe 18 iulie, iar meciurile în 2/3 august și 9 august.

 

Dacă va izbuti ”o semi-minune”, după cum a numit-o Dan Petrescu, și va ajunge în play-off, CFR Cluj și-ar afla adversarul pe 1 august și ar disputa partidele decisive pentru calificarea în grupe pe 16/17 august și 23/24 august.

 

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi, în turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi, reprezentatele României în Conference League, vor începe parcursul european în turul doi preliminar. Tragerea la sorți are loc pe 15 iunie, în timp ce meciurile pe 21 și 28 iulie.  Cele două echipe care au evoluat în play-off vor fi capi de serie la tragerea pentru turul doi preliminar, spre deosebire de Sepsi.

 

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi, în turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi, reprezentatele României în Conference League, vor începe parcursul european în turul doi preliminar. Tragerea la sorți are loc pe 15 iunie, în timp ce meciurile pe 21 și 28 iulie.  

 

Cele două echipe care au evoluat în play-off vor fi capi de serie la tragerea pentru turul doi preliminar, spre deosebire de Sepsi.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.