Jump to content

Children's Day Quest and Gift


Kelton
 Share

Recommended Posts

On 5/31/2022 at 3:36 PM, South Edward NissaN said:

Te salut. Parerea celui caruia i-ai raspuns o impartasesc foarte multi jucatori / fosti jucatori.
De ani de zile ti s-a atras atentia atat de mine cat si de zeci de alti jucatori ca sunt destule lucruri pe care le faceti gresit, incepand cu acea replica a ta: " nu-ti convine, poti pleca" si playerii au plecat. 
Apoi, foarte multe decizi care au fost cel putin ciudate.
Promisiuni netinute de update-uri. 
Update-uri acceptate de prin 2014 care si acum nu s-au implementat.
A fost constant o bataie de joc fata de jucatorii cu vechime si experienta si s-au axat lucrurile pe playeri lipsiti de experienta dar care petrec multe ore in joc ( staff ).
De asemenea, au fost bagati / acceptati in staff oameni care au luat BAN pentru JIGNIRE SERVER, ceea ce este penibil, si altii ( si eu printre ei ) au fost respinsi pe motiv ca nu ma intelegeam cu 1 / 2 persoane din staff care mi-au gresit si am avut o discutie barbateasca cu ei.

Pe langa asta, de acum 1 an, IamGold trebuia sa ia admin 6, asta asa ca idee ca se facea "reclama" ca o sa fie acolo dar probabil strica socotelile.

Incearcati cat mai mult, si e de inteles, sa faceti playeri sa stea pe server obligandu-ne sa facem 20 de ore jucate REALE. Sunteti disperati sincer...s-a vazut cand ati bagat acea regula.

Si acum sunt persoane care NU fac acele ore si inca au casele...se fac favorizari clare.
Pe langa asta ti-au fost aduse in atentie, de mine, dar si de altii, nenumarate situatii de favorizari clare la alegerile facute pentru helper... nu ti-a pasat.
Mi-a fost scoasa functia mie fara dovezi clare ci doare unele penibile care erau cel mult un " poate a facut asta" dar ai hotarat sa ma scoti ca de ce nu.

Iar acum ceva timp, cu acel purge de banuri pentru ilegale ( nu ma leg de banuri cum au fost date desi admini fac mai multe ilegale ca playerii normali ), ai zis ca poti bana pe oricine oricand fara un motiv....ce vrea sa insemne asta??? asta ar trebui sa fie minimul de respect fata de playerii care...de bine de rau au format aceasta comunitate?? au investit timp si bani ( in buzunarele voastre )???? discutia e lunga Kelton...desigur ca de fiecare data o sa ti se para ca nu avem dreptate ca asa ne-ai raspuns mereu.


Poate cand se va inchide comunitate / servarul .... o sa vi la o discutie pe Discord sa-ti zicem noi cu adevarat ce s-a intamplat sub nasul tau fara sa stii ;) ca sunt multe pe care le stiu eu si altii si multe pe care nici noi nu le stim.


Iti doresc o zi frumoasa si multa sanatate.


Semnat:

Un jucator vechi care o sa fie ignorat in continuare.


 

Servus Edward!

Iti dau dreptate in tot ceea ai ai spus mai sus. Și eu sunt un player destul de vechi care a tot luat pauze de N ori și la fel a și încercat sa se reapuce de acest joc. Poate ca și timpul meu nu mai era atât de liber pe cum era la început ca sa îmi pot permite sa fiu activ ca și pe vremuri însă, mereu când încercam sa ma reapuc întâlneam pe server o monotonie de toată splendoarea. Înainte nu era deloc așa. Era mult mai multă activitate pe server din partea tuturor playerilor cu update-urile de atunci decât după aceea cu update-urile viitoare și pana in prezent. Erau momente cand nici nu prindeai loginul, era serverul full și nu prindeai loc dar de la un timp de vreme s-au împuținat jucătorii și am venit cu intrebarea “de ce?”. Poate ca din cauza unor implementări care nu își aveau rostul, poate ca din cauza unor altor jucatori cu influente care au “stricat” toată Armonia și s-a ajuns și pe la niște favorizări in diferite și multiple situații.. Iar ilegalitați te asigur ca sunt făcute grămada și aici nu ma refer la “jucătorii de rând” ci tocmai la cei din staff, indiferent ca sunt Leaderi, Helperi sau Admini. Ma refer la Tot stafful in general chiar dacă nu toți umbla cu cioara vopsita. Ideea este următoarea, cum a fost nu o sa mai fie pentru ca deja mulți dintre veterani sau ma rog, din cei vechi au plecat fie ca s-au retras pe o alta comunitate ori s-au retras de tot dar nefăcând nimic, făcând ceva care sa readucă activitatea care acum câțiva ani era in floare pe aici, serverul o sa tot scadă și ma tem ca de la cele 20 de ore jucate pe luna o sa se ajungă la 30-40 chiar dacă nici in momentul de fata nu se pierd afacerile sau casele pentru necumularea orelor jucate obligatorii pentru a le păstra. Se fac favorizări și o sa se facă mereu inclusiv sancțiuni in diferite cauze doar pentru ca l-a rugat X pe Y sa îl aranjeze pe Z iar K are cuvântul. 
 

PS: Eu nu am avut nicio altercație cu cineva din staff pana acum ca sa spună lumea ca asta este motivul pentru care am spus cuvintele astea. A fost din propria mea inițiativa pentru ca am fost un jucător vechi pe aici iar de fiecare data când am intrat după acele pauze ale mele am tot văzut fel și fel de lucruri care nu ma încântau. Inclusiv cu implementarea update-urilor care nici pana acum multe din ele nu au mai venit deși sunt acceptate de ani buni de zile. 

Edited by A I M Sidorov
Link to comment
Share on other sites

Questul e cel mai reușit și atractiv din toate questurile, în rest premiile lasă de dorit. Se putea mult mai bine, doar așa se vor reapuca jucătorii prin update uri cat mai creative și atrăgătoare. 

 

Folositi-vă și de secțiunea de propuneri, sunt idei 🔝.

Link to comment
Share on other sites

On 5/30/2022 at 2:55 PM, W A R R O N said:

Cu ce am gresit ca, comunitate sa se bata atat de tare joc de noi pentru un Level UP sau Safebox, si ne intrebam de ce nu avem playeri si ne jucam in 100 de playeri constant, ne meritam soarta.

Mare dreptate ai, dupa ce ca update-urile sunt repetitive nu sunt in stare sa rezolve si probleme deja existente, cum ar fi bugul cu desync de la task-uri care e asa de mai bine de 2 ani, au scos animatia aia si au mers pe premiza 'lasa ca merge si asa'. 

Edited by TyKe
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.