Jump to content

Carlo Ancelotti, după ce a cucerit de patru ori Champions League: ”Sunt omul recordurilor”


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

MDYwJmg9NjM2Jmhhc2g9NGE4MDZlMGVjYjRmMWYxYzA3OTY0NDgwZWMzMDFkYzM=.thumb.jpg

 

Carlo Ancelotti (62 de ani) a oferit prima reacție, după ce a reușit să câștige trofeul Champions League cu Real Madrid, după 1-0 în finală cu Liverpool.

 

Trofeul din acest sezon a ajuns pe Santiago Bernabeu, după ce Vinicius Junior a marcat singurul gol al întâlnirii în minutul 59, din pasa lui Federico Valverde.

 

Carlo Ancelotti, după ce a cucerit trofeul Champions League cu Real Madrid: ”Sunt omul recordurilor”

 

După ce și-a trecut un nou trofeu în palmares, antrenorul celor de la Real Madrid spune că a avut noroc că s-a întors pe Santiago Bernabeu.\

 

”Nu pot să cred. Am avut un sezon fantastic. Ne-am descurcat foarte bine. A fost un meci dificil și am suferit mult, cu atât mai mult în prima repriză. Până la urmă cred că meritam să câștigăm această competiție.

 

Suntem cu adevărat fericiți. Ce pot sa spun? Nu pot spune mai multe. Sunt omul recordurilor. Am avut noroc să vin aici anul trecut și să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate și caracter mental. Sezonul a fost de top. Cred că am trecut prin meciuri foarte dificile. Suporterii ne-au ajutat foarte mult în ultimul meci. Ne-au ajutat în seara asta. Noi suntem fericiți și ei sunt fericiți”, a declarat Carlo Ancelotti, după meciul cu Liverpool, potrivit BBC.

 

Carlo Ancelotti, omul-record! Performanțele antrenorului în actualul sezon

 

În urma rezultatului obținut în această seară, Ancelotti a devenit antrenorul cu cele mai multe trofee cucerite în UEFA Champions League, potrivit Opta. Antrenorul italian mai reușise asta cu AC Milan în sezonul 2002/2003, respectiv 2006/2007, dar și cu Real Madrid în 2013/2014.

 

Recent, în urma calificării în ultimul act din UEFA Champions League, Carlo Ancelotti a devenit primul antrenor care reușește să își treacă în palmares cinci finale ale celei mai importante competiții europene intercluburi. Tehnicianul Realului i-a depășit astfel pe Sir Alex Ferguson, Marcelo Lippi sau Jurgen Klopp, care au fiecare câte patru finale disputate.

 

Totodată, "Don Carlo" a mai atins o bornă impresionantă. După câștigarea titlului cu Real Madrid, tehnicianul și-a trecut în dreptul său cucerirea campionatului în cele mai titrate cinci campionate ale Europei (Chelsea, AC Milan, Bayern Munchen, PSG și Real Madrid).

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.