Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Karim Benzema, mesaj plin de entuziasm după triumful de la Paris: ”Am fost cei mai buni”


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

MCZoPTYzNiZoYXNoPWRlZGY1MzRjMmQ3MGEzOGE4OWY4NTdlNWM3MzRmNGUy.thumb.jpg

 

Karim Benzema (34 de ani), atacantul celor de la Real Madrid, a reacționat după ce și-a trecut în palmares cel de-al cincilea trofeu UEFA Champions League din carieră, după 1-0 în finala de pe Stade de France cu Liverpool.

 

Trofeul din acest sezon a ajuns la gruparea de pe Santiago Bernabeu, după ce Vinicius Junior a marcat singurul gol al întâlnirii în minutul 59, din pasa lui Federico Valverde.

 

Karim Benzema: ”O finală este întotdeauna complicată”

 

Karim Benzema spune că este o mândrie personală faptul că a reușit să câștige trofeul UEFA Champions League chiar pe stadionul țării sale natale.

 

”Suntem foarte fericiți, mândri de această echipă. Am câștigat La Liga și Liga Campionilor, am fost cei mai buni. A fost un meci dificil, dar așa e mereu în Liga Campionilor. Le-am arătat tuturor că suntem aici.

 

O finală este întotdeauna complicată. Înseamnă mult să câștig o altă Liga Campionilor, în Franța, în țara mea. Sunt foarte mandru”, a declarat Karim Benzema, potrivit Marca.

 

Imagine rară! Cum arată degetul lui Karim Benzema fără celebrul bandaj purtat la mâna dreaptă

 

Deși multă lume credea că bandajul lui Benzema reprezintă doar o superstiție, în realitate, atacantul francez încă suferă după fractura la degetul mic din anul 2019. Într-un interviu acordat recent, căpitanul Realului a apărut fără celebrul bandaj de la mâna dreaptă.

 

În imagini se poate vedea cum degetul mic este destul de afectat și are o formă ciudată față de cum ar trebui să arate în mod normal.

 

benzema

 

"Povestea" din spatele bandajului purtat de Karim Benzema la mâna dreaptă! Totul a început în 2019

 

Totul a început în anul 2019, atunci când Benzema a fost accidentat în timpul unui meci cu Betis Sevilla. Atunci, atacantul francez a avut un duel cu Marc Bartra, însă a aterizat greșit. După primele investigații, fotbalistul Realului a fost diagnosticat cu fractură la degetul mic, însă perioada de recuperare se întindea pe parcursul a două luni, astfel că Benzema a decis să nu se opereze atunci, relatează Marca.

 

La finalul sezonului însă, Benzema s-a operat, însă nu a respectat perioada de recuperare și a revenit pe teren mai devreme decât ar fi trebuit. Astfel, degetul nu era vindecat complet, iar căpitanul Realului a fost nevoit să recurgă din nou la acel bandaj pe care îl poartă și acum, la aproape doi ani și jumătate de la acel eveniment.

 

În acest moment, singura soluție pentru Karim Benzema de a renunța la acel bandaj este să se opereze din nou și să respecte de această dată perioada de recuperare.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.