Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce facem cu copiii în vacanța mare, prima fără nicio restricție de la începutul pandemiei?


FROG ZEW
 Share

Recommended Posts

Tabere scolare, elevi in excursie in vacanta / Foto: dreamstime.com

 

Mai este doar o săptămână din anul școlar în curs și începe vacanța mare. România are una dintre cele mai lungi vacanțe din Europa, de fix 12 săptămâni în această vară, prima fără nicio restricție de la începutul pandemiei. Cu concedii care variază în general între 2 și 4 săptămâni, părinții sunt preocupați să găsească soluții pentru petrecerea timpului copiilor, în cazul celor mai mici având nevoie de supraveghere permanentă.

 

G4Media.ro a stat de vorbă cu părinți ai copiilor de diferite vârste, de la grădiniță și până la liceu. Ce faceți cu copiii toată vara? Cum își vor petrece copiii voștri vacanța de vară? – sunt întrebările la care ne-au răspuns mai mulți părinți.

 

O mică parte din vacanță, copiii și-o vor petrece cu părinții, în perioada de concediu a acestora. În general, vor călători fie în țară, fie spre alte destinații.

 

În rest, bunicii, after-school-urile și taberele rămân soluțiile cele mai la îndemnă.

 

Copiii de grădiniță și școlarii trebuie să fie supravegheați aproape tot timpul, nu pot rămâne singuri în casă cât părinții sunt la serviciu. Când au bunici la țară sau în alte orașe, își petrec mare parte din vară cu ei. Dacă această variantă nu există, părinții plătesc bone, after-school-uri sau, acolo unde există, își duc copiii la puținele grădinițe de stat care rămân deschise și în cursul verii.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.