Jump to content

Renault lansează ediția specială E-Tech Engineered pentru Clio, Captur, Megane și Arkana


Claude.
 Share

Recommended Posts

Renault lansează ediția specială E-Tech Engineered pentru Clio, Captur, Megane și Arkana - Poza 1

 

Renault a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Clio, Captur, Megane și Arkana, numită E-Tech Engineered. Toate modelele sunt echipate cu motoare hibride, iar noua ediție adaugă o vopsea specială cu accente aurii, inspirate de noul model electric Renault Megane E-Tech.

 

Constructorul francez a publicat imagini cu o ediție specială nouă pentru mai multe modele din gama sa. Noua ediție se numește E-Tech Engineered și este disponibilă pentru modelele Clio, Captur, Megane hatchback și break și Arkana.

 

922021l-1000x0-w-7f85ab8c.jpg

 

Toate modelele sunt echipate cu propulsoare hibride, care se regăsesc chiar la versiunile de echipare E-Tech. Noua ediție specială aduce o vopsea neagră acompaniată de accente aurii la exterior și la interior, un detaliu care aduce aminte de noul model electric Megane E-Tech. Astfel de accente se regăsesc la bara din față, în părțile laterale și în spate și chiar la jante.

 

De asemenea, accentele aurii sunt prezente și la interior sub forma cusăturilor la volan și la scaune și sub forma unor dungi la aeratoare. Inclusiv emblema exclusivă “E” este vopsită în această culoare.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.