Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Porsche prezintă un nou Art Car: un Taycan Cross Turismo creat de artistul Sean Wotherspoon


Claude.
 Share

Recommended Posts

Porsche prezintă un nou Art Car: un Taycan Cross Turismo creat de artistul Sean Wotherspoon - Poza 1

 

Porsche a publicat imagini oficiale cu un nou Art Car bazat pe modelul electric Taycan Cross Turismo. Vopseaua multicoloră a fost realizată de către artistul american Sean Wotherspoon, cunoscut în domeniul modei.

 

Constructorul german a colaborat cu artistul american Sean Wotherspoon pentru a crea un nou Art Car, bazat pe modelul electric de performanță Taycan Cross Turismo. Rezultatul este un exemplar cu o vopsea multicoloră, unde mai multe elemente ale caroseriei sunt vopsite în culori diferite.

 

942028l-1000x0-w-a1ac4947.jpg

 

Culorile au fost alese și create de către artistul Wotherspoon, care le-a botezat după mai mulți membri ai familiei sale. De exemplu, culoarea albastră Nash este prezentă la capotă, plafon, zona superioară a părții din spate și chiar la interior, acolo unde scaunele, panourile portierelor și marginile covoarelor sunt vopsite în această culoare.

 

 Urmează culoarea verde Ashley, văzută la bara din față, la uși și la hayon, precum și la consola centrală, panourile portierelor și în partea inferioară a planșei de bord. Combinația de culori este alcătuită, în continuare, de un portocaliu Sean în zona aripilor față, oglinzilor exterioare, bara spate și habitaclu, precum și culoarea mov Loretta, prezentă la portiere și la volan.

 

950385l-1000x0-w-dcd7c3d2.jpg

 

Pe lângă vopseaua multicoloră, exemplarul unicat dispune și de materiale din dop de plută în locul unor materiale convenționale.  

 

Acest material este prezent la planșa de bord, interiorul montanților A, partea superioară a volanului și, pe alocuri, la consola centrală.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.