Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Volkswagen ID.Buzz a intrat în producția de serie


Claude.
 Share

Recommended Posts

Volkswagen ID.Buzz a intrat în producția de serie - Poza 1

 

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producția de serie a modelului ID.Buzz. Primele exemplare vor fi livrate, în Europa, în toamna acestui an. Volkswagen ID.Buzz a fost prezentat sub formă de concept în 2017, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

 

Văzând feedback-ul venit din partea fanilor, șeful mărcii, Herbert Diess, anunța că succesorul celebrului Microbus va primi o versiune de serie.  Aceasta a fost prezentată anul acesta, iar acum Volkswagen ne anunță că a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Hanovra. Producția versiunii ID.Buzz Cargo a început deja.

 

141603l-1000x0-w-088c9331.jpg

 

Fabrica a fost modernizată, iar 4.000 de angajați au fost special instruiți pentru a putea asambla noul ID.Buzz.  În 2022, divizia Volkswagen Vehicule Comerciale intenționează să producă 15.000 de exemplare.

 

Cu timpul, acest număr va ajunge la 130.000.  Pe piața din Germania, Volkswagen ID.Buzz Pro, care poate găzdui până la 5 pasageri, costă de la 56.600 de euro în sus.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.