Jump to content

Antrenorul din Liga 1, ”Tom Cruise de România”: ”Seamănă foarte tare, e extrem de pretențios”


 Share

Recommended Posts

poenaru-cruise

 

nainte de a suna adunarea și de a începe antrenamentele la Arad, Ilie Poenaru a trecut pe la frizer. Tehnicianul, caracterizat drept un client ”extrem de pretențios” de stilistul său, a fost asemănat cu celebrul actor Tom Cruise.

 

Tânărul a dezvăluit și ce stil preferă antrenorul atunci când vine vorba de frizură.  Ilie Poenaru, ”Tom Cruise de România”: ”E extrem de pretențios” ”Skin faded cu Pompadour în partea de sus. Este un păr destul de pretențios, dar îmi face mare plăcere să-l aranjez, mai ales că urmează o provocare pentru dânsul.

 

După cum bine știm, merge la o echipă de top din Liga 1. Domnul Poenaru e extrem de pretențios, dar îmi face mare plăcere să-l aranjez de fiecare dată pentru că de obicei clienții care ne pun în dificultate, ne ajută să evoluăm.  Mie-mi pare că seamănă foarte tare cu actorul acela cu misiunile (n.r.- filmele din seria ”Misiune imposibilă”)... Tom Cruise! Da! Seamănă foarte tare cu personajul acela, doar că nu poartă geacă de piele”, a declarat Marius Răducu, frizerul lui Ilie Poenaru.

 

Ilie Poenaru s-a tuns la același salon la care lucrează și Eduard Popescu, fostul căpitan al echipei U19 de la FCSB. Popescu a avut șansa de a juca în Liga Elitelor cu FCSB și chiar să fie căpitanul echipei, dar înainte să facă pasul la prima formație a roș-albaștrilor s-a lăsat de fotbal și a devenit frizer.  

 

Eduard Popescu s-a lăsat de fotbal și a devenit frizer: ”Nu mă înțelegeam cu toată lumea de la FCSB” ”În 2020, când a fost pandemia, am vrut să mă tund singur acasă, l-am tuns pe fratele meu, el pe mine, mi-a plăcut ce a ieșit și așa am zis să încerc.  Ulterior, făcând acest lucru zi de zi, mi-am descoperit o nouă pasiune.

 

Totul se datorează colegilor mei, sunt foarte buni în acest domeniu, fără ei nu cred că aș fi evoluat atât de rapid”, a declarat Eduard Popescu, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Digi Sport Ștefan Drăghici.  Întrebat ce l-a determinat să renunțe la cariera de fotbalist, mai ales că ajunsese la un nivel destul de bun, Popescu a fost sincer.  ”Nu am mai simțit, am zis că nu mai are rost să continui. Nu au existat accidentări, doar că au fost mai multe probleme. Nu mă înțelegeam cu toată lumea de acolo (n.r.- de la FCSB).

 

Erau unele probleme, cum sunt la fiecare echipă”, a spus Eduard Popescu.  Acum, Popescu își tunde foștii colegi, precum Ștefan Târnovanu și Ovidiu Perianu, și își dorește ca vedetele echipei, Octavian Popescu și Florin Tănase, să calce cât mai curând pragul salonului în care lucrează.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.