Jump to content

Gigi Becali l-a dat de gol pe Mihai Rotaru: ”Mi-a transmis că-i vrea la Craiova”. Ce transferuri pregătesc oltenii


Claude.
 Share

Recommended Posts

Joyskim Dawa (26 de ani), fundașul central de la FC Botoșani propus la FCSB, nu-l interesează pe Gigi Becali, având în vedere înțelegerea pe care patronul vicecampioanei o are cu Mihai Rotaru, omologul său de la Universitatea Craiova.

 

2030634996_NjM2Jmhhc2g9YjMzODUyYWEyODUyODNkNzA1MjRkNmZhZDRiOTY4ODU.thumb.thumb.jpg.f6f5fd73d9368d3e66e9ad3a36c74d0f.jpg

 

Gigi Becali: ”Rotaru mi-a transmis că-i vrea pe Dawa și Ișfan la Craiova” FCSB întâmpină probleme în defensivă după ce formația finanțată de Gigi Becali a renunțat recent la Paulo Vinicius (37 de ani) și Andrei Miron (28 de ani), însă omul de afaceri din Pipera a anunțat că Dawa nu este o variantă.  

 

În plus, Becali a declarat că ”nu se va atinge” nici de Alexandru Ișfan (22 de ani), mijlocașul lui FC Argeș. Această hotărâre a fost luată după ce a discutat cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, iar conducătorul grupării din Bănie l-a atenționat că și-i dorește pe cei doi.

 

 ”Foarte bine. Mi l-a propus el pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înțelegere cu el, iar eu o respect. Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa și Ișfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de acești jucători. Îl las pe Mihai Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alții”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

 

Valeriu Iftime i-a stabilit prețul lui Dawa Iftime a anunțat recent că nu îl va ceda pe Joyskim Dawa pentru mai puțin de 800 de mii de euro.  ”Dawa, la ora actuală, 800.000 de euro este ultima sumă la care aș putea să negociez, mai jos nu îl dau. Nu am început negocierile cu Gigi Becali”, a declarat Iftime pentru AS.ro.

 

 Ilie Dumitrescu, sfat pentru cluburile de top din Liga 1 Ilie Dumitrescu a transmis că toate cluburile ”de top” care sunt în căutarea unui fundaș central, cum este cazul mai ales la FCSB, să-și îndrepte atenția către Joyskim Dawa.

 

 ”Eu le dau un sfat tuturor celor care caută un fundaș central, acest Dawa. Nu știu cât costă, dar să se uite la el.  Ar fi bun la orice echipă de top, aici includ și Craiova, și FCSB. Chiar și Petrescu l-a remarcat”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.