Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Când se lansează Stray, jocul în care controlezi o pisică


 Share

Recommended Posts

Când se lansează Stray, jocul în care controlezi o pisică

 

Tot în cel mai recent episod al show-ului State of Play a fost dezvăluita și data de lansare pentru mult-așteptatul Stray, jocul în care ai oportunitatea de a controla o mică felină rămasă fără adăpost. Acesta va fi disponibil în această vară, începând cu 19 iulie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4, precum și pentru PC.

 

 

Stray este un titlu action-adventure în care jucătorii vor avea ocazia de a controla o pisică. Felina, rămasă fără casă, va explora străzile și aleile unui oraș futurist, locuit de o serie de roboți umanoizi.

 

Pe lângă explorare, pisica va înfrunta tot felul de amenințări neprevăzute și va rezolva puzzle-uri pentru a progresa. Mai mult, neobișnuita protagonistă din joc va întâlni, pe parcursul aventurii sale, și un roboțel-dronă, B12, ce-i va deveni aliat de nădejde.

 

Stray va fi lansat pe 19 iulie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (Steam). Jocul va fi inclus în noile abonamente PlayStation Plus Extra și PlayStation Plus Premium.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.