Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

The Prince of Persia: The Sands of Time Remake nu va sosi înainte de aprilie 2023


 Share

Recommended Posts

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

 

Compania a confirmat că „The Prince of Persia: The Sands of Time Remake” de la Ubisoft nu va vedea acum lumina zilei înainte de 2023. Proiectul de remake urmărea inițial să fie lansat în 2021, la dezvăluirea sa în vara lui 2020. În urmă cu aproximativ un an, Ubisoft a susținut că proiectul urmărea acum o lansare în 2022.

 

Cu toate acestea, la începutul acestui an, a fost anunțat că proiectul a fost predat studioului jocului original Ubisoft Montreal. Apoi, în acest weekend, mai multe magazine au apărut pentru a elimina jocul. Printre acestea se numărau comercianți importanți, cum ar fi Amazon și Gamestop, ceea ce provoacă îngrijorare în rândul fanilor.

 

PC Gamer a contactat Ubisoft pentru a investiga și a primit un răspuns de la un purtător de cuvânt al Ubisoft. „Suntem mândri de munca depusă de Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai, iar Ubisoft Montreal va beneficia de învățăturile lor, deoarece noua echipă va continua munca pentru a oferi un remake grozav.

 

În consecință, nu mai țintăm o lansare pentru FY23 și jocul a fost eliminat.” Ubisoft i-a asigurat totuși pe fani să nu intre în panică. Se pare că proiectul încă merge, iar Ubisoft promite mai multe actualizări pe măsură ce dezvoltarea continuă. Nu au dat încă o nouă dată de lansare pentru Prince of Persia: The Sands of Time Remake, dar anul financiar 23 al Ubisoft (sau anul financiar 2023) se încheie pe 31 martie 2023.

 

Așa că nu vă așteptați ca jocul să sosească înainte de atunci. Jocul va face acest ultim termen limită? Fără puterile de pumnal ale Prințului care călătoresc în timp, va trebui doar să așteptăm și să vedem.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.