Jump to content

Cum a explicat Sergio Perez imaginile alături de două femei de la "petrecerea dezlănțuită" de după MP de la Monaco


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

F1 Monaco Grand Prix, Race, Circuit de Monaco, Monte-Carlo, Monaco - 29 May 2022

 

Sergio Perez (32 de ani) a câștigat Marele Premiu de la Monaco la sfârșitul săptămânii trecute, a treia sa victorie din carieră.

 

Pilotul celor de la Red Bull a organizat o petrecere pentru a sărbători triumful, însă comportamentul său a atras nenumărate critici chiar din partea propriilor fani.

 

Sergio Perez, filmat în ipostaze intime alături de două femei, după Marele Premiu de la Monaco

 

Concret, mexicanul implicat într-un accident în calificări a fost filmat în timp ce dansa alături de o femeie brunetă, pe care a și sărutat-o la un moment dat. Tot în aceeași seară a fost văzut și cu o blondă, în ipostaze asemănătoare.

 

Din cauza valului de comentarii negative, pilotul s-a văzut nevoit să emită un comunicat pe contul personal de Instagram, acolo unde și-a recunoscut greșeala și a explicat că relația cu soția sa, Carola Martinez, nu a fost afectată de acest episod.

 

carola6

carola3

 

"Am văzut videoclipurile cu mine care au circulat în ultimul timp și îmi asum responsabilitatea pentru ele. A fost o petrecere dezlănțuită. Nu mi-am putut păstra controlul, dar a fost atâta tot, o petrecere dezlănțuită.

 

Apropiații mei îmi cunosc valorile și știu ce fel de om sunt. Pentru cei care mă întreabă, eu și soția mea suntem mai apropiați decât niciodată. Mulțumesc pentru toată dragostea voastră și le cer scuze tuturor oamenilor care mă iubesc, pentru că acele filmări nu mă reprezintă deloc.

 

Nu vom mai vorbi despre acest subiect care nu face altceva decât să ne facă să uităm acest moment grozav pe care îl trăim ca o familie. Mulțumesc", a fost mesajul pilotului, conform 7sur7.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.