Jump to content

Gigi Becali îl vrea pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. Condiția impusă de finanțator


Claude.
 Share

Recommended Posts

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a rămas liber de contract, după ce și-a reziliat angajamentul cu Universitatea Craiova, dar nu duce lipsă de oferte. Antrenorul se pare că ar fi fost ofertat de o echipă nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, dar este dorit și de Gigi Becali (63 de ani) pe banca celor de la FCSB.

 

gigi si reghe

 

Finanțatorul roș-albaștrilor și-a exprimat dorința de a-l readuce pe Reghe pe banca tehnică, dar a impus și o condiție: să nu plece Anton Petrea (47 de ani).  

 

Becali a spus că nu-l va da afară pe actualul antrenor, mai ales că în opinia sa FCSB ”a câștigat” tilul în sezonul trecut, dar le-a spus apropiaților că i-ar plăcea să vadă iar la lucru cuplul Reghecampf-Petrea, susțin sursele digisport.ro.

 

Roș-albaștrii se vor reuni marți, 14 iunie 2022, la Institutul Național de Medicină Sportivă din București pentru a efectua vizita medicală, după care va urma un prim antrenament, după-amiază la baza din Berceni.  

 

După sezonul trecut, unul în care FCSB n-a mai ajuns să dispute ultimul meci cu titlul pe masă, Petrea a avut nevoie de un timp pentru a pune lucrurile cap la cap, dar, până la urmă, a decis să continue. De altfel, el va fi prezentat și oficial zilele următoare. Posibilitatea de a lucra iar cu Reghe este însă mică, mai ales că Petrea nu mai vrea să fie ”secund”. Ar mai fi o posibilitate, Laurențiu Reghecampf - director tehnic, Anton Petrea - antrenor principal, dar nici acest scenariu nu pare plauzibil.  

 

Dincolo de relația Reghecampf - Petrea, una care nu mai este la fel de bună precum a fost până când au decis să nu mai lucreze împreună, un alt aspect important este cel legat de bani. Reghe a avut un salariu consistent la Universitatea Craiova, 15.000 de euro pe lună și ar vrea ca la FCSB să încaseze cel puțin la fel dacă nu chiar mai mult.

 

Laurențiu Reghecampf, întrebat dacă merge la FCSB după despărțirea de Craiova. Răspunsul dat cu zâmbetul pe buze După oficializarea despărțirii, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ia în calcul să revină la FCSB, dar a răspuns că, cel puțin deocamdată, se gândește doar la câteva zile de odihnă și ulterior va analiza ce opțiuni are.  

 

”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf, potrivit Playsport.  

 

FCSB a anunțat data reunirii lotului și cele patru amicale programate în această vară! Două adversare din Moldova FCSB se va reuni marți, 14 iunie 2022. Fotbaliștii convocați la loturile naționale li se vor alătura colegilor lor zece zile mai târziu, pe 24 iunie.

 

 Spre deosebire de alți ani, când roș-albaștrii mergeau în Turcia sau Spania în pre-sezon, pregătirea de vară a FCSB-ului se va desfășura exclusiv la baza din Berceni, informează site-ul oficial al vicecampioanei.

 

 FCSB va disputa patru amicale, după cum urmează: ”Primul joc va avea loc pe 29 iunie, începând cu ora 18:00, împotriva uneia dintre reprezentantele Republicii Moldova în UEFA Europa Conference League, FC Sfântul Gheorghe, în Baza Sportivă FCSB.  

 

Al doilea meci va avea loc la Chișinău, pe 2 iulie (ora va fi anunțată ulterior), împotriva celor de la FC Zimbru, una dintre echipele de tradiție din Republica Moldova.  

 

Pe 6 iulie, începând cu ora 18:00, va avea loc al treilea meci amical al verii, împotriva celor de la CS Mioveni, în Baza Sportivă FCSB. Ultima partidă amicală dinaintea începerii sezonului 2022-2023 va avea loc la Galați, pe 9 iulie, împotriva Oțelului Galați, echipă promovată recent în liga secundă”, se arată în comunicatul roș-albaștrilor.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.