Jump to content

Câți bani a primit Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova


Claude.
 Share

Recommended Posts

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-a desparțit în mod oficial de Universitatea Craiova, dupa ce timp de mai multe zile s-a speculat pe seama acestui fapt.

 

laurentiu-reghecampf

 

Antrenorul nu dorea sa renunțe la clauza de reziliere, de 300.000 de euro, iar omul cu banii de la Craiova, Mihai Rotaru, a exclus din start ideea de a-i plati acestuia toata suma.  

 

Cât primește Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova după rezilierea contractului Se pare ca între cele doua parți s-a ajuns la un acord, dupa ce au fost mai multe zile de negocieri intense.

 

Laurențiu Reghecampf urmeaza sa primeasca din partea celor de la Universitatea Craiova 180.000 de euro pentru rezilierea contractului, anunță Prosport.  

 

Tehnicianul ar putea însa sa-și gaseasca rapid o noua înțelegere, el fiind dorit de o echipa din Arabia Saudită, iar negocierile au fost deja demarate.

 

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova.  Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.  

 

Laurențiu Reghecampf, întrebat dacă merge la FCSB după despărțirea de Craiova ”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf, potrivit Playsport.  

 

Șansele ca Laurențiu Reghecampf să ajungă la FCSB sunt relativ mici, pentru că Gigi Becali și Toni Petrea, cel care a fost în staff-ul fostului antrenor de la Universitatea Craiova până în urmă cu doi ani, au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului care a expirat la finalul sezonului.

 

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în două mandate, iunie 2012 - iunie 2014, cu rezultate remarcabile, printre care două titluri, o calificare în optimile Europa League și o prezență în grupele Champions League, și decembrie 2015 - mai 2017.

 

Cine-l poate înlocui pe Laurențiu Reghecampf

Conducerea Universității Craiova a creionat o listă cu posibili înlocuitori ai lui Laurențiu Reghecampf încă de dinainte de a ajunge la un acord cu antrenorul pentru rezilierea contractului.  

 

Pe lista oltenilor figurează doi antrenori liberi de contract, Mirel Rădoi și Laszlo Balint, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit de curând angajamentul cu FC Voluntari, dar are o clauză de reziliere în valoare de 50.000 de euro.


digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.