Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mirel Rădoi a aflat în timpul interviului că Laurențiu Reghecampf a fost demis: ”Da?”. De câte ori l-a refuzat pe Mihai Rotaru


Claude.
 Share

Recommended Posts

Mirel Rădoi (41 de ani) este una dintre variantele luate în calcul de Universitatea Craiova pentru postul de antrenor, rămas vacant după demiterea lui Laurențiu Reghecampf.

 

Mirel Rădoi / Foto: Captură Digi Sport

 

Oficializarea despărțirii s-a produs duminică seară, în timpul meciului de retragere a lui Adrian Mutu, iar Mirel Rădoi a aflat de la reporteri, după joc, că Laurențiu Reghecampf nu mai e antrenorul Universității Craiova.

 

 Mirel Rădoi a aflat în timpul interviului că Reghecampf nu mai e la Craiova ”Da? Nu știam, nici n-aș fi vrut să răspund dacă echipa încă avea antrenor”, a reacționat Mirel Rădoi.

 

 Fostul selecționer și-a continuat discursul și a transmis că în această perioadă nu a discutat cu Mihai Rotaru, pe care l-a refuzat, însă, de ”patru-cinci ori” în trecut, de două ori când i-a fost propus postul de antrenor și în alte ocazii când a fost dorit la Universitatea Craiova în cadrul clubului.

 

”Sunt tot prezent la această echipă în ultimii trei patru ani. Până la urmă, poate va ieși. Chiar nu știu deocamdată. Dacă lucrurile vor decurge în sensul discuției pe care o putem avea și un club îmi poate îndeplini dorințele, putem discuta.

 

 Acum? Nu, nu am refuzat, au fost discuții acum mulți ani. L-am refuzat de patru-cinci ori pe domnul Rotaru, de două ori ca antrenor, dar acum, nu”, a spus Mirel Rădoi.

 

Cum arată lista Universității Craiova

Alături de Mirel Rădoi, pe lista Universității Craiova se mai află Laszlo Balint, liber de contract din ianuarie, când a plecat de la UTA Arad, și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit recent înțelegerea cu FC Voluntari, dar poate fi adus dacă se achită clauza de reziliere în valoare de 50.000 de euro.

 

 Favorit pentru ocuparea postului ar fi în acest moment Laszlo Balint.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.