Jump to content

Laurențiu Reghecampf, întrebat dacă merge la FCSB după despărțirea de Craiova. Răspunsul dat cu zâmbetul pe buze


Claude.
 Share

Recommended Posts

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a plecat, după aproape un an în funcție, de la Universitatea Craiova.

 

Laurențiu Reghecampf / Foto: Instagram@r.laurentiu

 

După oficializarea despărțirii, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ia în calcul să revină la FCSB, dar a răspuns că, cel puțin deocamdată, se gândește doar la câteva zile de odihnă și ulterior va analiza ce opțiuni are.

 

 Laurențiu Reghecampf, întrebat dacă merge la FCSB după despărțirea de Craiova ”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf, potrivit Playsport.  

 

Șansele ca Laurențiu Reghecampf să ajungă la FCSB sunt relativ mici, pentru că Gigi Becali și Toni Petrea, cel care a fost în staff-ul fostului antrenor de la Universitatea Craiova până în urmă cu doi ani, au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului care a expirat la finalul sezonului.

 

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în două mandate, iunie 2012 - iunie 2014, cu rezultate remarcabile, printre care două titluri, o calificare în optimile Europa League și o prezență în grupele Champions League, și decembrie 2015 - mai 2017.

 

Cine-l poate înlocui pe Laurențiu Reghecampf Conducerea Universității Craiova a creionat o listă cu posibili înlocuitori ai lui Laurențiu Reghecampf încă de dinainte de a ajunge la un acord cu antrenorul pentru rezilierea contractului.

 

 Pe lista oltenilor figurează doi antrenori liberi de contract, Mirel Rădoi și Laszlo Balint, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit de curând angajamentul cu FC Voluntari, dar are o clauză de reziliere în valoare de 50.000 de euro.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.