Jump to content

Adi Mutu a fost la un pas să o preia pe Dinamo în ianuarie: ”Lucrurile erau stabilite!”. De ce a căzut totul


Claude.
 Share

Recommended Posts

Adrian Mutu (43 de ani) a preluat-o pe Rapid în luna martie, când l-a înlocuit pe Mihai Iosif, dar cu două luni mai devreme a fost la un pas să semneze cu Dinamo.

 

Adrian Mutu, alaturi de tabela de marcaj, paraseste trist terenul dupa meciul de fotbal dintre CS Mioveni si Rapid Bucur

 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din ”Ștefan cel Mare”, a dezvăluit, prezent la meciul de retragere a lui Adrian Mutu, că ajunsese la un acord cu tehnicianul, însă totul a căzut pentru că nu toți membrii conducerii echipei au fost de acord.  

 

Adi Mutu a fost la un pas să o preia pe Dinamo în ianuarie ”Trebuie să vă spun că eu mi-am dorit foarte mult la un moment ca Adi Mutu să vină la Dinamo, negociaserăm deja un contract, lucrurile erau stabilite între mine și el. După Rednic a fost. Din păcate, lucrul ăsta nu s-a putut întâmpla pentru că susținerea trebuia să vină din mai multe părți.  

 

Nu sunt eu cel care ia deciziile din punct de vedere sportiv. Lucrurile au căzut și iată ce a făcut Adi Mutu la Rapid. Îmi pare rău că nu a venit la Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

 

Foarte probabil, cel care s-a opus numirii lui Adrian Mutu a fost Iuliu Mureșan, cel care a insistat ca Flavius Stoican să fie numit după ce l-a demis pe Mircea Rednic.

 

 Dinamo a retrogradat în premieră Alegerea s-a dovedit a fi neinspirată, pentru că Flavius Stoican a fost, la rându-i, demis după doar opt jocuri, iar locul său a fost luat de Dușan Uhrin.

 

 Cu antrenorul ceh pe banca tehnică lucrurile nu s-au îndreptat, iar Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie, după ce a pierdut barajul cu U Cluj.


digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.