Jump to content

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Volvo XC40 Recharge


Claude.
 Share

Recommended Posts

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Volvo XC40 Recharge - Poza 1

 

A treia mașină premium din Aventour la feminin 2022 by Textar a fost Volvo XC40 Recharge, primul SUV cu zero emisii al producătorului scandinav. A fost cea mai rapidă, dar și cea mai puternică mașină din tur. Una pe care fetele au fost nerăbdătoare să o conducă.

 

Volvo ni s-a alăturat în #Aventour la feminin 2022 cu primul său SUV cu zero emisii. Este vorba despre XC40 Recharge, o "rachetă" cu 408 cai putere și 418 kilometri autonomie. Pe scurt, cea mai rapidă, dar și cea mai puternică mașină din tur.

 

Ca performanțe, XC40 Recharge atinge 100 de km/h în 4.9 secunde, o referință fantastică în segment. În ciuda acestui fapt, Volvo a făcut o promisiune pentru siguranță, tocmai de aceea și acest model este limitat la 180 km/h.

 

455407l-1000x0-w-72d62ba6.jpg

 

Rivalul lui Mercedes-Benz EQA a fost vopsit într-o nuanță de alb, care a costat 1.300 de euro. Pachetul exterior a fost completat de jantele Black Diamond Cut, cu diametrul de 19 inch.

 

Fetele au apreciat aceste lucruri, dar nu la fel de mult ca ușurința cu care se conduce mașina. Spre exemplu, pornirea cu cheie sau la buton lipsește cu desăvârșire. Tot ce trebuie să faci este să închizi portiera, să apeși pedala de frână și să pui schimbătorul în Drive.

 

Chiar dacă am avut o mașină de peste 400 de cai putere, am reușit să ajungem la București cu 17% din energie, încă în baterie.  Dovada că fetele știu să meargă și la consum. Bordul și ecranul central nu au fost tocmai impresionante. Sau, mai bine zis, la fel de impresionante ca modul în care pleacă de pe loc. Simți că cineva te împinge în scaun cu o forță invizibilă.

 

 ***  Aventour a putut fi urmărit după hashtag-ul #Aventour, pe Facebook-ul Automarket și pe Instagram-ul Automarket, pe Facebook-ul Eva.ro și pe Instagram-ul Eva.ro. Veți găsi mereu imagini proaspete din timpul turului. Bineînțeles, Aventour la feminin 2022 poate fi urmărit și pe conturile fetelor implicate în proiect.  

 

Aventour la feminin este un proiect dedicat exclusiv femeilor, desfășurat alături de 4 mașini premium vândute în România.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.